Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosa için söylenen 1.5 yıllık, 1 de imza parası. Yağız söylemişti. 2 yıl için. Yıllık 2'ye gelir. Ts hayatta vermez Sosa'ya o parayı.

Yönetim hiç mi akıllanmadı ? geçen sene o kadar kiralık oyuncu aldık şimdi yine yerlerine kiralık Lemina'yı Seri'yi getirmeye çalışıyoruz ee seneye ne yapacağız ? bir daha mı kiralayacağız Lemina'yı Seri'yi ?

fenere ben şahsen kızmıyorum adamın parası var ve yolunu bulmuş kullanıyor biz züğürt oldugumuz icin sataşıyoruz yoksa adam herkesın yaptıgını yapıyor

Ali koç olmasaydı bu şikeciler net olarak batmıştı.Öyle kurtuluşu falanda yokdu.Bu batma lafı hep söylenirde bu sefer çok ciddi batardı bunlar.Adam klübüne en az bir taraftar kadar bağlı.Biz malesef bulamıyoruz böyle adamlar.Aslında zengin olmasıda önemli değil..Yöneticilerin klübe bağlılığı en az taraftar kadar olması çok önemli.Malesef iki şikeci bu konuda bizim çok önümüzde.Bizdekiler ego tatmini için geliyor ve reklamın kralını yapıyor..Alayı böylede En büyük örnek ünal aysal..

Bunların ceza alması için bastırmalıyız.
bu federasyon alehine her gün bildiri yayınlamalıyız.Adamlar aldıkları oyuncuları tanıtırken limit ile alakalı göndermeler yapıyorlar.Gerekirse uefaya şikayet edeceksin.

mhy transferinde oyuncunun söylemlerine karşı açıklama yapılması, yazışmaların deşifre edilmesi çok yerinde.Ama mensah konusu falan hiç gerek yoktu.
Bence bizim başkanın bu iki şikeciye laf sokmasında hiçbir sıkıntı yok.
sıkıntı olan mhy olsun mensah olsun vsss transferlerdeki beceriksizlikler.
hepsini geçtim Galatasaraya transfer yapmakla fbjk ye transfer yapmak bir mi.Yahu adamların avrupada esamesi okunmuyor.Bu avantajımız varken bile gene beceriksizler.

Arkadaş ayıp yaa. Alın arkadaş şu albayrak denen adamı transfer işlerinden..

Ali koç olmasaydı bu şikeciler net olarak batmıştı.Öyle kurtuluşu falanda yokdu.Bu batma lafı hep söylenirde bu sefer çok ciddi batardı bunlar.Adam klübüne en az bir taraftar kadar bağlı.Biz malesef bulamıyoruz böyle adamlar.Aslında zengin olmasıda önemli değil..Yöneticilerin klübe bağlılığı en az taraftar kadar olması çok önemli.Malesef iki şikeci bu konuda bizim çok önümüzde.Bizdekiler ego tatmini için geliyor ve reklamın kralını yapıyor..Alayı böylede En büyük örnek ünal aysal..

Bunların ceza alması için bastırmalıyız.
bu federasyon alehine her gün bildiri yayınlamalıyız.Adamlar aldıkları oyuncuları tanıtırken limit ile alakalı göndermeler yapıyorlar.Gerekirse uefaya şikayet edeceksin.

mhy transferinde oyuncunun söylemlerine karşı açıklama yapılması, yazışmaların deşifre edilmesi çok yerinde.Ama mensah konusu falan hiç gerek yoktu.
Bence bizim başkanın bu iki şikeciye laf sokmasında hiçbir sıkıntı yok.
sıkıntı olan mhy olsun mensah olsun vsss transferlerdeki beceriksizlikler.
hepsini geçtim Galatasaraya transfer yapmakla fbjk ye transfer yapmak bir mi.Yahu adamların avrupada esamesi okunmuyor.Bu avantajımız varken bile gene beceriksizler.

Arkadaş ayıp yaa. Alın arkadaş şu albayrak denen adamı transfer işlerinden..
Iyiki bulamiyoruz

hakan üstünberk,ışıtan gün,lütfi arıbogan,sedat doğan,ali dürüst...aysalın yönetim kadrosuna bak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt