Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onde drogba gibi bir topcun varsa orta sahanda melo ve selcuk varsa ve kalan topculara deli dana gibi kosup takibi bozun yeter dersen baskili oynarsin evet

Ileride falcao gibi fizik olarak olu bir topcu varken bu baskiyi kurma sansini en basinda kaybediyorsun cunku ileride top tutmak imkansiz sonra yapamacagini anlayip pas oyunu oynayacagim diyorsun ama pas oyunu anlayisin kendi yari sahanda top kaybetmemek uzerine kurulu sonra da seri gibi kadife bilekler ve kuru gibi hizli kanatlara kalmis oluyorsun

Yani oyuncu tarzi her seyi degistiriyor bence, o kadroyla baski kurabilirsin bu kadroyla o seviyede baski zor. Pas oyunu da zaman zaman iyi oynadik ama genel olarak onu da basarmadik.
Bu seneki R.madrid macinda ust ust girdigimiz 3 pozisyon vardi O baskayi bi 15 dakika yapabildik bende bunu kondisyon yetersizligine bagliyorum iste devam edemedik 30 dakikaya veya 60 dakikaya yayamadik.

Fulham taraftarları Babel'in gelmesini istiyo.Babel de orda oynamak ister büyük ihtimalle..
£15m + babel'i istemisler

Babeli vermezsek 5m€'ya ikna olurlar belki ama biz onu da veremeyiz

Para harcayabileceksek seri'ye harcamak sacma olur, bence satamayacagimiz bir topcu

Efu3ZXgXYAIVjRj

Anlamadım ama beşiktaş ile anlaştı haberine atıfta bulunuyor sanırım.
zaten öyle

Tam olarak hangi oyuncuyu istiyorsunuz lütfen söyleyin. Genç/yaşlı, yıldız/adı duyulmamış, ucuz/pahalı hiç farketmez hayalinizdeki sorgusuz sualsiz ilk 11'e konulacak oyuncu kim?
Mesela TS nin aldigi Trondsenmidir nedir, videolara bakarak kiyaslarsam beni daha cok umutlandiriyor... Hatta binlercesi vardir balkanlarda, iskandinavyada veya Afrikada ama bizim scoutlar calismiyorki. Anca indiregandi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk ve fb tüm transferleri ligden yaptı. Adamların vizyonu bu kadar, araştırmaya gerek yok nasılsa diğer takımlar araştırıp buluyor. Biz scoutlara boşuna para veriyorz.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vizyondan ziyade transfer şikesi veya ödeme kolaylığı sebebi ile yapılıyor

Az önce bir rüya gördüm arkadaşlar. fenerle üst üste 2 maç yapıyoruz birisi ligde, diğeri kupada. İkisi de bizim sahamızda ikisini de yeniliyoruz.

Bir maçta Arda kaleciyi de çalımlıyor topu auta atıyor derken Emre Belözoğlu auta giden topu kaleye doğru yanlışlıkla atıyor. 1-0 öne geçiyoruz ama 2-1 yeniliyoruz o maçta. Çok enteresan bir rüyaydı.

Beyler sizi çok agresif görüyorum. Gelin gerginliğinizi Dayakvision'da atın

Kastettiğim fb ve bjknin tüm transferleri bizim istediğimiz yada aldığımız oyunculardan oluşuyor, çünkü galatasaray istemişse bu oyuncu iyidir mantığındalar. O yüzden boşuna scout işine para verip uğraşmıyorlar. Vizyonları bize kadar.
Vizyondan ziyade transfer şikesi veya ödeme kolaylığı sebebi ile yapılıyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt