Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar hep istikrardan işte lemina sağlam kalıp 30-40 maça çıksa ortada ne Atiba kalır ne gustavo .. çok da elestiremiyorum Atiba resmen istikrar abidesi ve çok karakterli bir oyuncu beğenmemek mümkün degil

bizim gibi takımların yani artık denizin dibini görmüş takımların artık mucize beklemesi veya zar atması yanlış olur

daha mütevazi ama sistem oyuncuları ile de iş yapılabilir bunu görüyoruz

zar atmak hep maddi zararla sonuçlanıyor

geçen de yazdım sanki şampiyonluk garantisi varmış gibi %25lik ihtimale inanılmaz yatırım yapıyoruz olamayınca da batıyoruz

bu fener ve bjk için de geçerli

daha temkinli şeilde harcama yaparak devam etsek de bence aynı şampiyonlukları kazanırız şu anda çünkü kimse uçuk harcama yapamıyor

Bu arada Lemina gelmese bu yönetimin suçu olduğu kadar taraftarın da suçu. Satılamayan Babel, Belhanda, Diagne vs olduğu gibi. Adamlar bişey paylaşıyor küfür eden mi dersin aşağılayan mı dersin. Taraftar çok yanlış yolda.

Lemina profilinden Galatasarayi sileli bikac gun olmus.baskan ilgilenmiyoruz dedikten sonra silmis.takipten 1 hafta once cikmis.bu ergence davranislari takmam ama bize geliyosa bile iyi yapiyo taraftara.artik umrumda değil nereye gidiyorsa gitsin

Lemina veya Seri ikisinin de gelmesini istemem ne olursa olsun ligi 6. bitirmemizde payı olan adamlar bunlar.

"Sakatlanmazsa başarılı olur , kendini futbola verirse başarılı olur" gibi cümleye başladığımız hiçbir oyuncu gelmesin isterim.

Aklı fikri futbol olan adamlar gelsin.Dünya ekonomisi batmış durumda para kazanmak çok zor.Milyonlar kazanan adamlardan aklını futbola vermesini bekliyoruz.Ekmeğine takımına sahip çıkacak adamlar gelsin nazını niyazını çekeceğimiz adamlar değil.

Lemina dediğiniz adam Sneijder mi ki nazını çekelim yapacağı takıma enerji katmak onu da yapmıyor kenarda oturuyor hastanede lig geçiriyor.

Yok 1 hafta önce Başkan basın toplantısında lemina planda yok diyince yazıyı sildi bu sabah takipten çıkmış
Defolsun bjkye o halde.

bjk de iyi takim kurdu valla. Yok abi 3 senedir kanser gibi geciyor transfer dönemleri. Yönetim degismeli

Hoca Mensah Lemina orta sahası kurmak istiyordu BJK aldı ikisini zamanında Banega Fernando istiyordu onlarda Sevilla’da buluştu...

bizim gibi takımların yani artık denizin dibini görmüş takımların artık mucize beklemesi veya zar atması yanlış olur

daha mütevazi ama sistem oyuncuları ile de iş yapılabilir bunu görüyoruz

zar atmak hep maddi zararla sonuçlanıyor

geçen de yazdım sanki şampiyonluk garantisi varmış gibi %25lik ihtimale inanılmaz yatırım yapıyoruz olamayınca da batıyoruz

bu fener ve bjk için de geçerli

daha temkinli şeilde harcama yaparak devam etsek de bence aynı şampiyonlukları kazanırız şu anda çünkü kimse uçuk harcama yapamıyor
Katılıyorum, ancak anlamadığım ekonomik ve limitsel olarak çok daha kötü olan bu iki takım nasıl alıyor bu adamları. Limit kalktı bizim mi haberimiz yok. UEFA el atarsa fena olacak ortalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt