Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Jakub Moder ve Kamil Jozwiak ile imza aşamasına geldi.

🧐 Galatasaray'ın teklifleri:

Moder: 3.5 milyon Euro kiralık + 5 milyon Euro zorunlu satın alma

Jozwiak: 1.5 milyon Euro kiralık + 3 milyon Euro zorunlu satın alma

( Hürriyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

13’ü Diagne’ye vereceğimize böyle kullanalım riske girelim işte. Başından beri yapmamız gereken buydu.

Haber muhtemelen sallama ama kiralama + zorunlu opsiyonu Lech kabul ediyorsa Jozwiak ve Moder'e o paraları vermek zor bir şey değil. Aradaki fark kolaylıkla FFP'ye uydurulabilir. Luyindama'da yaptık benzerini. Satmaya kalksak elimizdeki en değerli oyuncu şimdi. Seri ve Lemina gibi kiralayıp bonservisini alamayacağımız oyunculardansa Moder ve Jozwiak gibileri tercih ederim. En kötü ihtimal aldığın paraya satarsın bu çocukları.

Guzel, Seri de gelmesin.

Luyindama formulu ile orta sahaya 2 scout transferi gelsin bakalim.

Babel, Diagne, Belhanda, Feghouli, Ahmet, Jimmy bunlardan kesinlikle kurtulmamız lazım. +15 milyon € bonservis elde edebilirsek bu oyunculardan Jozwiak, Moder ve bir orta saha ve sağ kanat da alırız. Duruma göre ucuz yedek forvet de bulabiliriz.

Lemina zu bjk haberleri bizim yönetim tarafından servis edilen haberler gibi duruyor. Bu tarz haberleri çıkartıp sonra Lemina’ya imza attırarak bir nevi Mensah intikamı almak istiyor olabilirler..

başakşehir dışında herkeste aynı sorunlar var

mesela fener sıfırdan omurga kuruyor iki stoper 2 orta saha ve 1 santrafor alacaklar kanatları ve bekleri saymıyorum bile

altay dışında neredeyse 10 oyuncu değişecek

bjk de öyle stoperleri yok kalecileri var yok ortasaha yenilediler ve santraforları yok

trabzonda gördüğüm kadarıyla kaleci değişecek sorloth giderse santrafor değişecek stoperleri yok
Valla zaten fbyi nimetten saymıyorum. Toplama takımdan farksızlar şuanda. Sahada çirkeflikle bişey yapmaya çalışacaklar. O takım top oynayamaz zaten

Bu sene ilk rakip başak yine

Evet lemina bizi takipten çıkmış bizde çıkalım takip etmekten
adam istanbulda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt