- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.230
- 4.143
18.08.2020
Mustafa Cengiz: Galatasaray da Transfer bitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, Jakub Moder ve Kamil Jozwiak ile imza aşamasına geldi.
Galatasaray'ın teklifleri:
Moder: 3.5 milyon Euro kiralık + 5 milyon Euro zorunlu satın alma
Jozwiak: 1.5 milyon Euro kiralık + 3 milyon Euro zorunlu satın alma
(Hürriyet)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bitmiyor ztn bitiremiyor18.08.2020
Chaves’ten adam alıyoruz. Millet iyi olsaydı Porto alırdı diyor. Kimseyi memnun edemezsinBunun gibi adamları portimoinense de oynarken alacaksın işte 35 milyona transfer yapıp ordan portoya gelince anca kiralar mı diye düşünürüz kiralık ala ala satacak topçu kalmadı takımda
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri de 27 mioyduTransfermarkt Balde 16 milyon diyor
İspitçi çikmana üzüldüm hayal kirikligina ugradim fakat sasirmadim. Blakis sanki bunu biliyormus gibi tepki verdim.ne dedigini inan anlamıyorum musap bu konuda özelden yazabiliyosan yaz forumu kirletmeyelim![]()
3 yildir transfer yapamiyorsak unal baskanin paralari leylaya bastigi icin yapamiyoruzÜnal başkanım takımı transfere boğdu 20 tane kupa aldı onada çok harcadı diye kızıyordunuz![]()
begenmedigim bi durum varsa düzeltilmesini isterimİspitçi çikmana üzüldüm hayal kirikligina ugradim fakat sasirmadim. Blakis sanki bunu biliyormus gibi tepki verdim.

Valla zaten fbyi nimetten saymıyorum. Toplama takımdan farksızlar şuanda. Sahada çirkeflikle bişey yapmaya çalışacaklar. O takım top oynayamaz zatenbaşakşehir dışında herkeste aynı sorunlar var
mesela fener sıfırdan omurga kuruyor iki stoper 2 orta saha ve 1 santrafor alacaklar kanatları ve bekleri saymıyorum bile
altay dışında neredeyse 10 oyuncu değişecek
bjk de öyle stoperleri yok kalecileri var yok ortasaha yenilediler ve santraforları yok
trabzonda gördüğüm kadarıyla kaleci değişecek sorloth giderse santrafor değişecek stoperleri yok