Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktorumuz Yenal'ın ve fizyoların kötü olduğunu düşünen bi ben miyim?
Bu kadar sakatlık normal değil. Tamam müzmin sakatlar da var ama sağlam adamlar da patır kütür tendon koparıyo aga.
devlet dairesi gibi kulübüz işe giren çıkmıyor bidaha. yener ince ve emre utkucanı denetleyen sorgulayan hiç kimse yoktur eminim.

IMG_1792.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10m euroya cok iyi alt yapi tesislesmesi ve organizasyonu kurulur. Alt yapi ile birlikte belcika alt liglerinden pilot takim alinmasiyla her yil 1 adet Moder 1 adet Kamil, 3 yilda 1 bir adet Arda, Cengiz. 5 yilda bir de 50m euroluk oyuncu cikartirsin.

Başkan bugün 14.00da yine gstvde olcakmış muhabirlerden bizim çok merak ettiğimiz pubg anılarını sormalarını talep ediyorum

Andone, Luyindama, Marcao hepsi çapraz bağ kopma ya da yırtılma
Luyindama milli takımda sakatlandı.
Andone'un sakatlığı ise rakip kalecinin altında kaldığı için oldu. Marcao da antremanda ikili mücadele esnasında sakatlandı yırtılma ya da kopma değil esnemeydi üstelik.
Doktorları direkt suçlayacak bir durum yok burada

Muhabirler artik bir zahmet Moder'in transfer sartlarini sorsun, taraftar ona gore beklentiye girsin.

10m euroya cok iyi alt yapi tesislesmesi ve organizasyonu kurulur. Alt yapi ile birlikte belcika alt liglerinden pilot takim alinmasiyla her yil 1 adet Moder 1 adet Kamil, 3 yilda 1 bir adet Arda, Cengiz. 5 yilda bir de 50m euroluk oyuncu cikartirsin.
Bizim gibi kulüpler günü kurtaracağız diye geniş düşünemiyor. Geniş düşünsek belki 1-2 sene şampiyonluğun net favorisi olmayız ancak 10 senemiz kurtulur, Avrupa'da iyi işler yaparız eskisi gibi.

yeminle twittera girmek istemiyorum bu nedir ya gazete iddia atıyor bu salak kuşlar hemen inanıp gündem yapıyorlar şimdide diego godin tt olmuş

başakşehir dışında herkeste aynı sorunlar var

mesela fener sıfırdan omurga kuruyor iki stoper 2 orta saha ve 1 santrafor alacaklar kanatları ve bekleri saymıyorum bile

altay dışında neredeyse 10 oyuncu değişecek

bjk de öyle stoperleri yok kalecileri var yok ortasaha yenilediler ve santraforları yok

trabzonda gördüğüm kadarıyla kaleci değişecek sorloth giderse santrafor değişecek stoperleri yok
bu sene başşakta pek bir icraat yok ama

bu sene kendi sahamızda real madrid maçında baskı yapıp pozisyonlar bulfuğumuz bi video vardı 2 dakikalık fln onu nerden bulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt