Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda
Oğulcan
Kerem
Fatih

Şu transferleri kuşlar veya kargalar yapsa burda herkes bi tarafıyla güler.
Ama biz yapınca ft'ci biatcilar, gik bile diyemiyor :)

Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu takımlar şahıslara satılacak .Bunun başka çaresi yok.
Gırtlağa kadar borç var.Üç beş tane nasıl katkı vereceği belirsiz üç kuruşluk topçular yüzünden birbirlerine laf sokuyorlar.

Ama bizim bu duruma düşmememiz lazımdı.Biz her zaman bunlardan farklı seviyedeydik.Hala öyleyiz.
Biz o 96-2000 senesinde gelen şampiyonluklar ve avrupa kupasından sonra çok ciddi ivme yakaladık.Şu ligde resmen wınner olduk.Bununla birlikde çok değerli arazilerde olmasına rağmen Ekonomik olarak bunu hiç doğru kullanamadık.Rezalet yönetimler geldi geçti.

Ben bjkli yöneticileri başarılı buluyorum.Bjk veya fb ye transfer yapmakla Galatasaraya transfer yapmak bir değil.Bu avantaja rağmen bile başımızdakiler beceriksizlikde çığır açıyorlar.

benim de bi bilgim yok ama yıllardır türkiye ligini izlerim ve rakiplerimizin sakatlıktan oyuncu dönüşleri konusunda bizden başarılı olduğu fikrine sahibim açıkçası.benim bahsettiğim büyük sakatlıklar değil öyle sakatlıkların dönüş zamanları, rutinleri bellidir zaten. sıkıntı küçük sakatlıklar,belirlenemeyen sakatlıklar ve dönüş zamanlarının uzaması.
Bu konuda oyuncunun yaşından tut sosyal yaşantısına, ağrı eşiğinden vücut yapısına kadar tonla detay mevcut. X bir oyuncunun Y oyuncuya göre aynı sakatlıktan farklı sürede dönmesi çok anormal bir durum değil yani.

Ek olarak, bazı oyuncular sakatlığı geçmesine ve sağlık ekibinin oynayabilir raporuna rağmen kendisini riske atmamak icin oynamak istemeyebiliyor. Öyle bir durumda ne teknik ekibin ne de sağlık ekibinin elinden bir şey gelmez. Bknz: Falcao ve Eren.

Yener İnce'nin uzmanlığına sonuna kadar güveniyorum şahsen.

Piyasada başka oyuncu mu kalmadı 1 haftadır Moder de Moder. Nasıl bir oyuncu kimse bilmiyor 3 dakikalık videodan adamı Xavi yapanlar var. Videolardan iyi futbolcu olsaydı Sabri Daniel Alves olurdu.
O videolardaki en önemli detay şu adam a takıma bu sene çıkmış o izlediğin videolar 25 maçtan falan toplanan görüntüler ve ön libero olarak 5 gol 5 asistle oynamış bu kadar maçta yanlış hatırlamıyorsam

Gidin alin Ankaragücünden ayrılan Rodriguez i gomis gibi oynar arada tokatlasin belhanda ve feguliyi de .sakatlanmaz da taraftarin seveceği adam .obi mikel stoke citye gitmiş ndiaye gene kiralanır alin yanına ayağı düzgün birini alın 8 numara yollayın belhandayi da tmm

EfxlV4TXkAEQyXi

Gerson Rodriguez ile falcao 4-4-2 oynayalım cagne belhanda kirala maaşını sen öde kiralama ücretine git bir 8 numara al

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Sangare
Emre Kılınç Seri Jakub Coman
Falcao
Harbiden şunu kurmak zor değil.​

Renkta çok güzeel sangare jakup falan ama..
emre-seri-falcao çok temposuz olur.Diğer oyunculara yazık ederiz.Aynı hatayı yapmayalım.
Şimdi o kaadar çok oyuncu alamayız diyeceksin.Bunun nedeni beceriksizlerin verdiği olumsuz hava ve yaşanan transfer süreci.
Ama ne olursa olsun bu hamleler yapılmalıdır.

Bu medyada o kadar çok Galatasaray düşmanı adam varki onları sevindirmemeliyiz.

Yönetimin bu Moder ve Kamil ikilisini bu kadar medyaya düşürmesi hiç iyi değil genellikle bu kadar dillendirilen transferler gerçekleşmiyor yalnız yönetimin bu transferlerde de başarısız olma hakkı kalmadı benim gözümde

Bu Kamil ve Moder ikilisinin de transferleri yatarsa yönetim çok sıkıntıya girer umarım bunun farkındadırlar ...

Yönetimin bu Moder ve Kamil ikilisini bu kadar medyaya düşürmesi hiç iyi değil genellikle bu kadar dillendirilen transferler gerçekleşmiyor yalnız yönetimin bu transferlerde de başarısız olma hakkı kalmadı benim gözümde

Bu Kamil ve Moder ikilisinin de transferleri yatarsa yönetim çok sıkıntıya girer umarım bunun farkındadırlar ...
Bence alakamız bile yok.Gecen senede Zurkowski ve Haraslin diye isimler ortaya atmıslardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt