Berkay Özkan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.832
- 65
- 1.318
Cevap: Transfer Nöbeti
Başkan konuşuyor...
Başkan konuşuyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden? kücük harfle yazarsam, haksizlik mi yapiyorum !?
bu bicim söylentileri hic de anayamiyorum ! konuyla ilgili ne alakasi var?!
Gökhan Abi affına sığınarak söylüyorum sana sormayacağım herhalde ne yapıp yapmayacağımı.
Ama sebebini açıklayayım. Bugüne kadar hep yönetimleri destekledim hiç ummadığım transferler oldu. bu seferde köstek oluyorum belki istediğim transferler gerçekleşir diye.
burada Seref'e sallayanlar, yarin "seref gelse de bilgi verse" diye k.cini yirtacak kisiler..
Hayri Kozak şu kulüpten bir şekilde uzaklaşsın başka dabirşey istemiyorum. Bir bu bir de İnan Kıraç. Bu adamlarla aynı takımı tutmak bile rencide edici.
Tabi ki istediğini yazabilirsin ironi yapıyorsun büyük ihtimal eyvallah ama bu foruma bizim sayımız kadar kuşlarda giriyor. Ellerine koz vermeyelim lütfen.
görecez kardeşşDostum.. Ben bizzat twitter'dan takip ettim yazdıklarını ha şuraya taktıysan
Perşembe, Cuma iş bitmiş olur dedi..
Seref Aydın ise 1,1.5 hafta istanbula gelmesi vs tüm işlerin bitmesi dedi..
Yani Cuma değilde Cumartesi resmiyet kazansa Oğuz Altay yalan söylüyor olacak değil mi? Belki cumaya kadar açıklanacak ama istanbula gelişi sarkacak nerden biliyoruz..
Ben severim böyle adamlari. Hayri Kozak asla kivirmayan bir adam. Basbakana bile gider yapmis bir adam. Ne düsünüyorsa onu söylüyor.
Ve cok hakli. Fanatik´in serefsiz mansetini burnuna sokmus Aysal´in. Haketti. Saat kac oldu hala aciklama yapilmadi.
Antin kuntin, dandik haberleri hemen yalanliyor, mesele Fatih Terim olunca birsey yok.
Kimseye karismam, bu benim fikrim. Terim´i küstürürlerse yönetim biter benim icin. Alayi istifa etsin.
Fatih Terim > Komple yönetim
bu yonetimin artilari saymakla bitmez ama birini sevmek takdir etmek , elestirilemez anlami tasimaz degil mi
herkesin sabri tasiyor , yani bir adamla bu kadar vakit kaybetmek sacma bana gore gecen sene de Shaqiri meselesi bir de demezler mi Sneijder transferi olmadan digerleriyle ugrasmiyoruz , gene son dakika Cris'lere mi kalalim
benim sikayetim budur , tepki fazla olduysa da isin ozunde plansizliga kizdim kendi adima