Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neden? kücük harfle yazarsam, haksizlik mi yapiyorum !?

bu bicim söylentileri hic de anayamiyorum ! konuyla ilgili ne alakasi var?!

Genel olarak antu'dan gelen kuşlar öyle yazıyor.Eğer gerçekten Galatasaray'lı isen zor bir şey değil büyük harfle yazman.

Gökhan Abi affına sığınarak söylüyorum sana sormayacağım herhalde ne yapıp yapmayacağımı.

Ama sebebini açıklayayım. Bugüne kadar hep yönetimleri destekledim hiç ummadığım transferler oldu. bu seferde köstek oluyorum belki istediğim transferler gerçekleşir diye.

Tabi ki istediğini yazabilirsin ironi yapıyorsun büyük ihtimal eyvallah ama bu foruma bizim sayımız kadar kuşlarda giriyor. Ellerine koz vermeyelim lütfen.

burada Seref'e sallayanlar, yarin "seref gelse de bilgi verse" diye k.cini yirtacak kisiler..

bu zamana kadar ne medet umdum, ne bişey sordum şerefe. siz bi tarafınızı yırtıp soru soranlarsınız. uyanın artık, eskiden bikaç şey bilmiş olabilir ama artık uçan balondur şeref

AYSAL :

Geçen yıl görüşmeler sırasında yakalandım. Üç oyuncu için gittik ve birini aldık şansımıza o da çok iyi çıktı ve bize büyük katkı sağladı. İtalya'ya transfer için gitmedim. Haber vermedim kimseye de. Alt yapılar ile ilgili incelemelerimiz vardı. Hatta önümüzdeki ay Almanya'ya da gideceğim.

Hayri Kozak şu kulüpten bir şekilde uzaklaşsın başka dabirşey istemiyorum. Bir bu bir de İnan Kıraç. Bu adamlarla aynı takımı tutmak bile rencide edici.

Ben severim böyle adamlari. Hayri Kozak asla kivirmayan bir adam. Basbakana bile gider yapmis bir adam. Ne düsünüyorsa onu söylüyor.

Ve cok hakli. Fanatik´in serefsiz mansetini burnuna sokmus Aysal´in. Haketti. Saat kac oldu hala aciklama yapilmadi.

Antin kuntin, dandik haberleri hemen yalanliyor, mesele Fatih Terim olunca birsey yok.

Kimseye karismam, bu benim fikrim. Terim´i küstürürlerse yönetim biter benim icin. Alayi istifa etsin.

Fatih Terim > Komple yönetim

Tabi ki istediğini yazabilirsin ironi yapıyorsun büyük ihtimal eyvallah ama bu foruma bizim sayımız kadar kuşlarda giriyor. Ellerine koz vermeyelim lütfen.

abi onlar gitsin kendi hocalarının kapısında yatsın. hareketlerimizi küçük insanların tepkilerine göre yapmamalıyız

Dostum.. Ben bizzat twitter'dan takip ettim yazdıklarını ha şuraya taktıysan

Perşembe, Cuma iş bitmiş olur dedi..

Seref Aydın ise 1,1.5 hafta istanbula gelmesi vs tüm işlerin bitmesi dedi..

Yani Cuma değilde Cumartesi resmiyet kazansa Oğuz Altay yalan söylüyor olacak değil mi? Belki cumaya kadar açıklanacak ama istanbula gelişi sarkacak nerden biliyoruz..
görecez kardeşş

Bu adam en sonunda diyecek ki başlayacam sizin kulüp başkanlığınıza bırakıp gidecek.Sonra Adnan polat gibi adamlara kalacaz

adam hakkında bisi diyemez baskan kap var belki çıkısta bisi der gazetecilere

Sneijder ve Terim ile ilgili konuşuyor

Bi tane gazeteci de başka transfer düşünüyor musunuz defansa falan diye sormuyor arkadaş. Herkes mi kitlenmiş sneijdera

Ben severim böyle adamlari. Hayri Kozak asla kivirmayan bir adam. Basbakana bile gider yapmis bir adam. Ne düsünüyorsa onu söylüyor.

Ve cok hakli. Fanatik´in serefsiz mansetini burnuna sokmus Aysal´in. Haketti. Saat kac oldu hala aciklama yapilmadi.

Antin kuntin, dandik haberleri hemen yalanliyor, mesele Fatih Terim olunca birsey yok.

Kimseye karismam, bu benim fikrim. Terim´i küstürürlerse yönetim biter benim icin. Alayi istifa etsin.

Fatih Terim > Komple yönetim

Terim benim için de yönetimden büyük.

Hayri Kozak o gideri Galatasaray için dği, başka sebeplerden yaptı..O konuya girersek Hayri Kozak'ın foyası daha çok çıkar ortaya. Ayrıca muhalefette ağzına geleni söylemek çok kolaydır. Kıvırmazsın gibi görünür. Adnan Öztürk de öyleydi. Şimdi ne kadar ketum.

40000 kombine almış taraftar .hiçbir dönemde satilmadigi kadar forma satılmış .ekonomik olarak katkıda bulunulmuş .selçuk ınan ,hamit,eboue,elmander gibi en önemli oyuncuların transferlerini yönetim değil teknik direktör halletmiş ya da bir önceki yönetim almış .hiç transfer yapmayacağız deseniz mutluyduk biz.hiç kohusmasanizda mutluyduk .basina bukqdar malzeme veren bu kadar çelişkili açıklamalar yapan taraftarının olmayan bi transfer için havaalanına kadar gitmesine neden olan yönetim Suçludur ...% 95 nedir arkadaş hiçkimseye açıklama yapma kulübüyle oturuyorum goruuyirum deme .sen gs tv de çıkıp moratti ile görüştüm demesen kim bilecek .bana kimse kap demesin madem kaptan korkuyorsun o zaman gorustugun gün açıkla bunu .

bu yonetimin artilari saymakla bitmez ama birini sevmek takdir etmek , elestirilemez anlami tasimaz degil mi

herkesin sabri tasiyor , yani bir adamla bu kadar vakit kaybetmek sacma bana gore gecen sene de Shaqiri meselesi bir de demezler mi Sneijder transferi olmadan digerleriyle ugrasmiyoruz , gene son dakika Cris'lere mi kalalim

benim sikayetim budur , tepki fazla olduysa da isin ozunde plansizliga kizdim kendi adima

yani eleştiriyorum bende zaten herkes konuşuyor falan diye ama bunu yaparken tüm yaptıklarını yok saymıyorum sabırlı olun bence sabrınızın taşması için bir neden yok kimse takviye yapamadı zaten hali hazırda herkes aynı kadroyla mücadele edecek.. Hani Fener ihtiyaçlarını kapatırlarda deriz ki geç kaldık ama herkesin açıkları duruyor.. Ben Sol Bek konusunda transfer beklemiyorum stoper de direk oynayacak bir isim beklemiyorum gelrisede yine alternatif oynar açıkca söylemek isterim..

Sol Bek'te FTerim, Riera'nın hergün performansını arttırmasından memnun.. Stoper'e gelince de ilk yarı da takımın en iyileri Dany ve Semih'di özellikle son maçlarda bence bazı zaaflarını da büyük ölçüde kapattılar Eboue-Dany-Semih-Riera 4 lüsü oturduktan sonra yani o ikisinden birinin yerine de oyuncu alınmayacağını düşünmüyorum en azından devre arası için..

başkan ne yapıyorsun ya hocaya eleman diyor eyvahhh

"Benim herkese saygım var ama herkesin de bana saygısı olması gerekir. Her kurumda olduğu gibi bizde de emir-kumanda zinciri var ve doğru işlemesi gerekir. Benim ne yöneticilerimizle ne de profesyonel çalışanlarımızla sorunum olamaz. Fatih hoca da camiamıza çok faydaları olmuş bir eleman, dolayısıyla onunla da sorunumuz yok."

dedi

Hayri Kozak'a laf mı ediliyor ?

Laf söylemediğiniz bir Rahmetli Ali Sami Yen Bey kaldı ona da laf edin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt