- 10 Nisan 2013
- 58.703
- 41.892
- 3.943
Solbek transferi var mı acaba gündemde.Yapılmaz muhtemelen o bölgede Carole,Linnes oynar.
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burası türkiye gelen adam kısa süre sonra yatışa geçiyor.
en azından genç olması avantajımız olurdu .
Gomis sizce oynar mı Perşembe günü?
Selman:Konoplyanka için yeni bir teklif yapıldığı DOĞRU! Bunun nedeni ise Feghouli'nin tüm şartlarda anlaşılmasına rağmen işi ağırdan alması.
Sallamacı beinden duydu sallamaya başladı yine
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selman:Konoplyanka için yeni bir teklif yapıldığı DOĞRU! Bunun nedeni ise Feghouli'nin tüm şartlarda anlaşılmasına rağmen işi ağırdan alması.
Sallamacı beinden duydu sallamaya başladı yine
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12 numarayı mı takip ediyorsunuz fatih bey ?
Roberto Carlos un yattığını hiç hatırlamıyorum ama renktaş yine de sen daha iyi bilirsin
12 numarayı mı takip ediyorsunuz fatih bey ??????
TapaTalK
Ligin aktif topçuları arasında en iyi sağ beki olur mu diyorsun reisbizim taraftar daha farkında degil ama marianoyu eger alabilirsek son 1-2 yılın net en iyi transferini yapmıs oluruz
sende 40lı maclar oynayan yaşı ideal sevillanın banko 11 oyuncusu
ben hala diyorum böyle üst düzey bir oyuncunun ne isi var bizde
dikkat cekmeye calısıyorlar, bırake bunun neresinden feghouli yattı diyo burdakiler?foto da koydum,görüşmeler devam ediyomuş.sneijder giderse 2 kanat istiyo tudor.ali naci 10 kere söyledi.
Bu postla birlikte ılık bir esinti geldi üzerime. Ne hoş..bizim taraftar daha farkında degil ama marianoyu eger alabilirsek son 1-2 yılın net en iyi transferini yapmıs oluruz
sende 40lı maclar oynayan yaşı ideal sevillanın banko 11 oyuncusu
ben hala diyorum böyle üst düzey bir oyuncunun ne isi var bizde
Ligin aktif topçuları arasında en iyi sağ beki olur mu diyorsun reis
Kaynaginizi ozel mesaj yoluyla bana bildiriniz lutfen.semih kalmış...
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynaginizi ozel mesaj yoluyla bana bildiriniz lutfen.Fehulinin gelmeyeceğini uc gündür yazıyoruz.
Bende aynısını düşünüyorumSolbek transferi var mı acaba gündemde.Yapılmaz muhtemelen o bölgede Carole,Linnes oynar.
-Tapatalk-