Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sneijder gider bana öyle geliyor. Yoksa kimse elindeki 5 m maaş alan adamı çöplerle antrenman yaptırmaz. Sneijder de parasını almak için haliyle idmanlara çıkıyor. Bütün kozlar sneijder lehine. Parasını almadan gitmez. Beceri yoksunu yönetim bakalım ne yapacak

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tudor istemiyor. portakalın sözleşmesi buna karşın Galatasaray'ımızın da portakal için dünya kupası ve kadro dışı bırakma caydırıcılığı var.
sneıjder ile orta yol bulunmaya çalışılıyor. tabi para konusunda .
sneıjder bu sene kesinlikle yok . zira yönetim cephesinden değişen bir şey yok haberleri var.
sneıjder taraftara oynuyor yönetime karşı taraftarı koz olarak sunacak.
şu an inanmayabilirsiniz hatta kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar.

Donk'un performansını beğenmeler.

Selçuk hakkında tek bir olumsuz birşey söylenmemesi.

Adı geçen oyuncuların kalitesi her geçen gün azalması ve netleşen transferlerin olmaması.

Sneijder mevzusunu bir türlü çözememeleri.

Yönetim berbatlığını yine gösteriyor. Tudor da bazı kararlarıyla bizi delirtir bu sene.

Transfer dönemi bitmeden konuşmak yanlış ama yinede haberlere bakacak olursak (6 futbolcu transfer edilecek haberi vs ) baya iyi bir kadro kuracaklar, veya çok para harcayacaklar diyelim böyle bir sezona Tudor ile başlamak bile başlı başına hata aslında. Başarılı olur olmaz bilemiyorum ama kariyerinde büyük takım yönetmemiş bir adamla yola çıkmak büyük risk. Umarım işler ters gitmez, bu kadar büyük maliyete rağmen başarı gelmezse 2-3 yılımız yanar.

Ortaya bir haber atıldı hemen sinirlenmeyin renktaşlar, 11'i görelim öyle eleştiririz, medyaya gram güvenmem zira düşmanımız.

Mariano çok iyi bek.Yıllar sonra iyi bir oyuncu aldık o bölgeye.

Emrah Başsan‏@emrahbassan

GALATASARAY
2764.png
1f49b.png
1f3c6.png
1f3c6.png
1f3c6.png
1f3c6.png

DEZsNsOWAAAKTL0.jpg

:|

Tudor Semih Kaya'yı maicon ile yan yana oynatmayı düşünüyor yazan zihniyet donk ilk 11 oyuncusu olacak diyor :asd22:

Transfer dönemi bitmeden konuşmak yanlış ama yinede haberlere bakacak olursak (6 futbolcu transfer edilecek haberi vs ) baya iyi bir kadro kuracaklar, veya çok para harcayacaklar diyelim böyle bir sezona Tudor ile başlamak bile başlı başına hata aslında. Başarılı olur olmaz bilemiyorum ama kariyerinde büyük takım yönetmemiş bir adamla yola çıkmak büyük risk. Umarım işler ters gitmez, bu kadar büyük maliyete rağmen başarı gelmezse 2-3 yılımız yanar.

Abi avatar resmini görünce benimi sınıyorsun anlayamadım ama :D yazdıklarına katılıyorum kısmende olsa. Hadi büyük takım çalıştırmamış olması çokta sıkıntı değil ama takıma gelir gelmez Bruma ile sıkıntı yaşaması şimdi Sneijder ile sıkıntı yaşaması takıntılı ve egolu birisine benziyor. Her takımda sıkıntılı oyuncular vardır ama önemli olan o oyuncuları bir şkilde kazanıp başarılı olmaktır sanki Tudor bu konuda biraz sıkıntılı. Birde yeni bir yapılanmaya giderken bunun Dursun ve Tudor dönemine denk gelmesi bence büyük bir risk. Önüne gelene kapıyı 4-5 milyon avrodan açıyoruz başarı gelmez ise ilerki yıllarda harcanan bu paralar ciddi sıkıntı yaratır. Umarım sıkıntı olmaz tabi.

Tolga devamlilik getirse Cok Iyi oyuncu aslinda. Gerekli teknik faul yapan Tek oyuncu takimda. Fizik de saglam. 3 nokta var Onları geliştirse çok Ama Cok Iyi bir ön libero olur. - Oyunu okuma - Pas trafigi - Uzaktan sutlari.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Abi avatar resmini görünce benimi sınıyorsun anlayamadım ama :D yazdıklarına katılıyorum kısmende olsa. Hadi büyük takım çalıştırmamış olması çokta sıkıntı değil ama takıma gelir gelmez Bruma ile sıkıntı yaşaması şimdi Sneijder ile sıkıntı yaşaması takıntılı ve egolu birisine benziyor. Her takımda sıkıntılı oyuncular vardır ama önemli olan o oyuncuları bir şkilde kazanıp başarılı olmaktır sanki Tudor bu konuda biraz sıkıntılı. Birde yeni bir yapılanmaya giderken bunun Dursun ve Tudor dönemine denk gelmesi bence büyük bir risk. Önüne gelene kapıyı 4-5 milyon avrodan açıyoruz başarı gelmez ise ilerki yıllarda harcanan bu paralar ciddi sıkıntı yaratır. Umarım sıkıntı olmaz tabi.

Avatarı geyik olsun diye koymuştum üşendiğimden değiştirmedim. :D

Katılıyorum. Sneijder mevzu biraz karışık gibi ya tam emin olamıyorum açıkçası, sanki yönetimin baskısı da var gibi... Özellikle 10 numarayı bir anda Belhanda'ya vermeleri enteresan.

tudor istemiyor. portakalın sözleşmesi buna karşın Galatasaray'ımızın da portakal için dünya kupası ve kadro dışı bırakma caydırıcılığı var.
sneıjder ile orta yol bulunmaya çalışılıyor. tabi para konusunda .
sneıjder bu sene kesinlikle yok . zira yönetim cephesinden değişen bir şey yok haberleri var.
sneıjder taraftara oynuyor yönetime karşı taraftarı koz olarak sunacak.
şu an inanmayabilirsiniz hatta kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar.
Ne dünya kupası
Hollandanin dünya kupasına gitme olasılığı %10 bile değil.

Garanti olmayan bir durum için kendini riske atmaz Sneijder.

Tudor'a da dursunada tekmeyi basacak

Sürün yağlı surat!

İmbula Lemina derken gidip Musa Çağıran alırsak harbiden bu sefer point hotelde kendimi patlatırım

-------Muslera efsanesi----
Mariano--Maicon--Serdar--Carole
-----Tolga----Imbula------
Feghouli--Sniper---Belhanda
----------Bafetimbiiii------

izlenir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt