Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.984
- 24.617
- 3.198
haddimden fazla gs li olduğum icin muhtemel topcularimizi aneeliz ediyorum......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır Vasfi mesajimin neresini beğenmedin.Yakışmadı üstad![]()
O maç neler kaçmıştı nelerEboue canı isteyince oynayan bir adamdı ve çok da istemedi açıkçası biz de evet bazı güzel performansları var ama ben Eboue'yi tek kale oynadığımız ve sırf gereksiz yere faul almak için Vleminckx elinin değdiği an yere yatıp gol yememize yol açtığı ve belki de orada kaybettiğimiz üç puanla giden şampiyonluğu hatırlıyorum hatta aynı şeyi yine bir Fener maçında Webo ile yaşadı belki bu kısmen faule yakındı ama kendini çok kolay bırakıyordu ve beni tilt ediyordu şimdi durduk yere yine hatırladım.
Eboue canı isteyince oynayan bir adamdı ve çok da istemedi açıkçası biz de evet bazı güzel performansları var ama ben Eboue'yi tek kale oynadığımız ve sırf gereksiz yere faul almak için Vleminckx elinin değdiği an yere yatıp gol yememize yol açtığı ve belki de orada kaybettiğimiz üç puanla giden şampiyonluğu hatırlıyorum hatta aynı şeyi yine bir Fener maçında Webo ile yaşadı belki bu kısmen faule yakındı ama kendini çok kolay bırakıyordu ve beni tilt ediyordu şimdi durduk yere yine hatırladım.
ne anlatıyorlarSneijder'i çok seviyorum ama gerçekten 24'te anlattıkları doğru.
ne anlatıyorlar
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sneijder'i çok seviyorum ama gerçekten 24'te anlattıkları doğru.
Olabilir, net açıklama olmadıkça dedikodu.Abi işte iyi bi teklif gelseydi gerçekten gidiyordu,onları falan anlatıyorlar.Baya uzun![]()
Ya doğru elbette ben biraz olumsuz yaklaştığım için olaylara adamı da o yönüyle hatırlıyorum maalesef o da az buz sıvamadı yani ama dediğin gibi hakkını vermek gereken performanslar da sergiledi. Riera müthiş bir profesyonel zaten, adam dayak filan yedi takımda ciddi ciddi kalktı üstüne oynamadığı bir pozisyonda galiba son yıllardaki en iyi sol bek performansını gösterdi. Mariano en az Eboue kadar oynar ki o da en az. Linnes keza iyi bir takımda iş yapar, sırıtmaz.Valla aga adam 2 sene üst düzey performans verdi bu da yeter bence. 4-3-1-2 nin bekinde o performansı vermek harbiden çok zor iş. Terim'in 2.senesinde bence ilk seneden bile iyi oynadı tabi Riera'da öyle. Bizim zaten 2.senemizde geriden oyun kuran adamımız Selçuk, Melo, Hamit ya da Semih falan değildi. Eboue ya da Riera'ya veriyorlardı onlar bi şekil hallediyorlardı. Sonra zaten bu adamlar düşünce geriden oyun kuramamaya başladık ciddi boşluğa düştü takım. Bu seviyede 2 tane bek alsak başka transfer yapmasak bile takım 5 gömlek atlar. Riera bek bile değildi gerçi ama çok iyi adapte oldu oraya.
Abi bu konu uzar gider,bakıcaz artık.Olabilir, net açıklama olmadıkça dedikodu.
Bu Ateş üfleyerek sönmez