Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok6qL9.jpg

gökhan denilen adam yanındaki de sneijdr seviciydi hatta manüpile yapıyorsun dedi o da al bak diye gösterdi yanındaki haluk ta görünce ve mekanı tanıyınca sustu.
Anladım, görüntüyü ekrana verip, ne zaman çekildiğinin kanıtı var mı? Hani öyle şeyler sunuluyor ki medya tarafından ister istemez böyle sorular sorduruyorlar insana.

Böyle bir kanıt varsa ve bu görüntüler gerçekten izinli olmadığı bir döneme ait ise gazeteci adam çıkarır net bir şekilde haberini yapar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Polemik olsun diye sormuyorsun, kendim hatırlamadığım için soruyorum, ne var mesela? Dedikodu olanları da sormuyorsun, net kanıtlanmış olanları.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kanıt maçiçi performans. yoksa nasıl diğerleri hakkındakilerde hayali olablecekken inanılıyorsa hollandalı çetesine inanmakta maktıksız değil.

şöyle dedi: Galatasaray ve sneijder 2 ay önce ayrılma konusunda anlaşmış. Menejeri sneijdere amerikadan 6.5 milyon euro luk kontrat var demiş sniejder de kabul etmiş. Sneijder de yönetimle geçen sene alacaklarına karşı o da yaklaşık 2-3 milyon bonservisini alarak gidecekmiş bu yüzden de kariyer planlaması ve tatilini uzatmış. Sonra menejer bozuntusu amerika dan bu şekilde teklifin olmadığını ama çin ile görüşeceğini sneijdere iletmiş ama teklifler yibe düşük kalmış. Bütün bunlar olurken tatiline devam etmiş ve yönetimle anlaşmaşına rağmen yeterli teklifleri alamayınca elinin güçlendirmek için aniden tatilini kesip önce paylaşıp ardından Türkiye ye dönüş ve antremana katılış kararı almış. Tüm bunlar olurken İstanbul da bile eller havaya mekanlarından eksik kalmıyormuş fotolu kanıt gösterdi yanındaki Haluk a.

Sadece şu bile yalan ihtimalinii artırır. Adam tatilini filan yarıda kesmedi. 1 hafta izin aldı, 1 hafta sonra da geldi. Bu adamın diğer milli oyuncularla farkı sadece 5 gün. Madem böyle bir teklif varmış da yönetim neden temmuzu beklemiş? Amerika'da sezon ne zaman başlıyormuş da bu teklif gelmiş? Ekranların önünde Sneijder'e kelime oyunlarıyla çamur atmaya çalışan Başkan'a sorulan Sneijder gitmek mi istiyor sorusu neden ben öyle birşey demedim diye geçiştirilmiş?

Yemezler bunları. Soyunma odası tutmadı, hoca gönderme muhabbeti tutmadı, hatta son günlerde Tudor'un kalırsaa ben yararlanırım sorun yok dediği haberleri artmaya başladı, maliyet yalanı, peformans uydurması tutmadı şimdi buna sarıldılar. Hergün yeni bir bahane. Bakalım daha neler sıralayacaklar. Adam akşam eğleniyormuş. İstanbul'a geldiği günden bugüne kadar adamı sağlık kontrolünden geçirip antrenmana çağırmamışsın. Adam o 5 günde ne yapsın gece gündüz hazır olda Dursun efendi'nin keyfini mi beklesin?

Bek oyuncuları için dinamizm önemli, 30+ futbolcular olabildiğince tercih edilmemeli o mevkiye. Corchia Türkiyemize gelmek istemediğini söylemiş. Eğer ödenecek bonservis bedelleri yakınsa Mariano yerine Kaderabek daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum. Bundesliga istatistikleri pek olumlu değil sanırım, şahsen orada parlayıp daha üst düzey bir takıma gideceğini tahmin ediyordum. Ancak savunma-hücum dengesi çok iyi ve bir orta saha oyuncusu kadar pas oyununa yatkınlığı hasebiyle ve ödenecek bonservisin geri dönüşü de olabileceği için Kaderabek diyorum. Tabi gerçekten gündeme girdiyse?...

gökhan denilen adam yanındaki de sneijdr seviciydi hatta manüpile yapıyorsun dedi o da al bak diye gösterdi yanındaki haluk ta görünce ve mekanı tanıyınca sustu.
Sneijder düşmanlığı>galatasaray düşmanları
acınacak halde bir taraftarımız var

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım, görüntüyü ekrana verip, ne zaman çekildiğinin kanıtı var mı? Hani öyle şeyler sunuluyor ki medya tarafından ister istemez böyle sorular sorduruyorlar insana.

Böyle bir kanıt varsa ve bu görüntüler gerçekten izinli olmadığı bir döneme ait ise gazeteci adam çıkarır net bir şekilde haberini yapar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

paylaşamadılar çünkü resim başka birinin instegramın dan yayınlamış hehralde arkadaşları filandır internette bulursunuz filan dedi.

Bek oyuncuları için dinamizm önemli, 30+ futbolcular olabildiğince tercih edilmemeli o mevkiye. Corchia Türkiyemize gelmek istemediğini söylemiş. Eğer ödenecek bonservis bedelleri yakınsa Mariano yerine Kaderabek daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum. Bundesliga istatistikleri pek olumlu değil sanırım, şahsen orada parlayıp daha üst düzey bir takıma gideceğini tahmin ediyordum. Ancak savunma-hücum dengesi çok iyi ve bir orta saha oyuncusu kadar pas oyununa yatkınlığı hasebiyle ve ödenecek bonservisin geri dönüşü de olabileceği için Kaderabek diyorum. Tabi gerçekten gündeme girdiyse?...

Mustafa abi o konuda şöyle bir durum var bence. Mariano, Kadarabek'ten daha iyi bir oyuncu. Kadarabek iyi bir bek. Bence Corchia kadar bek. Ama bana sorarsan 6 milyon bizim Kadarabek için verebilceğimiz bir para değil. Mariano'nun yaşı var ama bu adam benim izlediğim kadarıyla öyle 1-2 senede bitecek adam değil. Cafu, Alves gibi ileri yaşlara kadar oynayabilir. Kadarabek 3-4 milyona oluyorsa ne ala ama 6 milyon ederinin iki katı. Yoksa ben de beğenirim. Tek eksiği ise Darida gibi level atlayamaması.

Adam ilk kez idmana bugün çıktı. İstanbula geleli 6 gün oldu. Acaaba bu zamana kadar gece dışarı çıkmayacağını mı bekliyordunuz idmana çağrılmayan adamın?

Kanıt maçiçi performans. yoksa nasıl diğerleri hakkındakilerde hayali olablecekken inanılıyorsa hollandalı çetesine inanmakta maktıksız değil.
Evet Performansı yeterli değildi doğru, bunu sneijder kalsın diyenler bile bir kere inkar etmiyor. Ancak, Sneijderden önce tonlarca problem var ve bu adam kötü denilen hali ile bile bişeyler koyabilmiş ortaya. Şimdi Rica ederim büyük maçlar falan deme. Topu topu dört tane derbi oynanıyor ve derbilerin de genel olarak nasıl geçtiği ortada, rezil bir futbol oynanıyor.

32 Yaşında bir adamın, aslında bu yaşlarda getirebileceğimiz bir adamı, böyle rezilliklere başvurarak göndermek ne kadar doğru? İyi bir çalışma programı ile, iyi bir takım ile, ki hiç kusura bakmasın kimse takım çok önemlidir, 32 yaşında bir Sneijderin TEKRAR iyi bir performans gösterebilecek olması hiçte öyle burda lanse edildiği gibi imkansız değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt