Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neresi hainlik açıklayabilirmisin ayıptır sorması? Taraftarın ne olup bittiğini öğrenmek istiyor. Bumu hainlik oluyor? Real Madrid Ronaldoyu gönderecek, ama taraftar sebebini öğrenemeyecek ve öğrenmek isterse hainlik olacak? Asıl bundan vazgeçmelisiniz. Bir takım kararlar alıyorsanız, çıkın açıklayın olup biteni. 20 milyon taraftarın bunda hakkı var. Ben Sneijder gibi oyuncunun bu şekilde kulüpten ayrılmasını istemiyorum mesela ve benim gibi çok düşünen insanlar var demekki.
Neresi hainlik açıklayabilirmisin ayıptır sorması? Taraftarın ne olup bittiğini öğrenmek istiyor. Bumu hainlik oluyor? Real Madrid Ronaldoyu gönderecek, ama taraftar sebebini öğrenemeyecek ve öğrenmek isterse hainlik olacak? Asıl bundan vazgeçmelisiniz. Bir takım kararlar alıyorsanız, çıkın açıklayın olup biteni. 20 milyon taraftarın bunda hakkı var. Ben Sneijder gibi oyuncunun bu şekilde kulüpten ayrılmasını istemiyorum mesela ve benim gibi çok düşünen insanlar var demekki.
Bugün sana Sneijder'i harcatanlar yarın seni kimlere harcatırlar hic düşünmüyor musun Tudoor
Alnitak Alnilam Mintaka
Sözlesme sartlarindan dolayi gidecegi belli olmayan bir oyuncu hakkinda kesin konussun öyle mi hahahahaha
Uymuyor, görüşüp iyi şekilde ayrılmak istiyoruz demek zormu? Mesela ben tempolu futbol oynatmak istiyorum, Sneijderi gönderiyorum demek zormu?
Çıkıp ben bundan dolayı Sneijder düşünmüyorum demek zormu? Uymuyor, görüşüp iyi şekilde ayrılmak istiyoruz demek zormu? Mesela ben tempolu futbol oynatmak istiyorum, Sneijderi gönderiyorum demek zormu? Bunun ardından taraftar Selçukla nasıl tempolu oynayacaksın sorarsa şaşırmaması gerekir. Aksi şekilde uydurulmuş, sebebi olmayan saçmalık olarak akıllarda kalıyor.
Sneijderi bu şekilde dışlayan yönetimi ve hocayı destekliyorsan, senin adına üzülüyorum. Bir an kendinin bu şekilde dışlandığinı düşün belki fikrin değişebilir. Dışlanan oyunu Cavanda, Donk, Tarik değil, bizi her türlü mutlu eden Sneijder. Kimse dışlanmasın, o ayrı.
Kimler?
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
şu anda 545 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (91 kayıtlı ve 454 misafir)
Yarın yarışacağın en önemli kulvarda maçın var. Koşullar çok farklı , yeni takım kuruyorsun ve rakip hazır.
Sneijder'in günü değil. Sorduğun adam sana diyorsa ki kulüp görüşüyor ve bu yüzden adama korkak diyorsan , ya kafan çalışmıyor ya da hainsin. Ayrılmasını istemiyorsan istemezsin , bu maç önü toplantısı. Hoca oyuncuları maça mı odaklasın , Sneijder'in kulüp içindeki durumuna mı? Biraz mantık ya.