Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdem aslan Galatasaray taraftarini her gecen gün Sneijder'dan sogutmak icin calismalara devam ediyor

Neresi hainlik açıklayabilirmisin ayıptır sorması? Taraftarın ne olup bittiğini öğrenmek istiyor. Bumu hainlik oluyor? Real Madrid Ronaldoyu gönderecek, ama taraftar sebebini öğrenemeyecek ve öğrenmek isterse hainlik olacak? Asıl bundan vazgeçmelisiniz. Bir takım kararlar alıyorsanız, çıkın açıklayın olup biteni. 20 milyon taraftarın bunda hakkı var. Ben Sneijder gibi oyuncunun bu şekilde kulüpten ayrılmasını istemiyorum mesela ve benim gibi çok düşünen insanlar var demekki.

Durum budur.

Bugün sana Sneijder'i harcatanlar yarın seni kimlere harcatırlar hic düşünmüyor musun Tudoor

Alnitak Alnilam Mintaka

Bilal'in alınmasının bile bir açıklaması var; Hamza'nın evladı.

Neresi hainlik açıklayabilirmisin ayıptır sorması? Taraftarın ne olup bittiğini öğrenmek istiyor. Bumu hainlik oluyor? Real Madrid Ronaldoyu gönderecek, ama taraftar sebebini öğrenemeyecek ve öğrenmek isterse hainlik olacak? Asıl bundan vazgeçmelisiniz. Bir takım kararlar alıyorsanız, çıkın açıklayın olup biteni. 20 milyon taraftarın bunda hakkı var. Ben Sneijder gibi oyuncunun bu şekilde kulüpten ayrılmasını istemiyorum mesela ve benim gibi çok düşünen insanlar var demekki.

Yarın yarışacağın en önemli kulvarda maçın var. Koşullar çok farklı , yeni takım kuruyorsun ve rakip hazır.

Sneijder'in günü değil. Sorduğun adam sana diyorsa ki kulüp görüşüyor ve bu yüzden adama korkak diyorsan , ya kafan çalışmıyor ya da hainsin. Ayrılmasını istemiyorsan istemezsin , bu maç önü toplantısı. Hoca oyuncuları maça mı odaklasın , Sneijder'in kulüp içindeki durumuna mı? Biraz mantık ya.

Hala durumu anlamamak icin 40 dereden su getirenler var

Hic kimse sözlesmesinden dolayi Sneijder kesin olarak gidici diyemiyor,böyle bir ortamda tudor neden cikip herseyi aciklamiyor demek yanlis

Sneijder'in sözlesmesinden dolayi kalma ihtimalini de göz önünde bulundurun yorum yaparken

Bugün sana Sneijder'i harcatanlar yarın seni kimlere harcatırlar hic düşünmüyor musun Tudoor

Alnitak Alnilam Mintaka

Hocam koskoca ülkenin en kariyerli hocası Terim zoraki olarak Sneijder'i oynatmadı mı? Yönetim istese Tudor'a oynattıramaz mı? Mesela Tudor değil.

Tudor istemediğini belirtir o ayrı , önce Belhanda'yı yedirdiler şimdi Tudor'u. Yönetim sürekli kalkan olarak yem atıyor , taraftar da kim hedef gösterilirse ona patlıyor

İyi akşamlar Galatasaray sevdalıları...

melo_6713.jpg

Sözlesme sartlarindan dolayi gidecegi belli olmayan bir oyuncu hakkinda kesin konussun öyle mi hahahahaha

Yaşın 25, aşağılayacak yorumlar yapmayalım, yapacaksan benim yorumum üzerine yapmazsan sevinirim kardeşim.

Çıkıp ben bundan dolayı Sneijder düşünmüyorum demek zormu? Uymuyor, görüşüp iyi şekilde ayrılmak istiyoruz demek zormu? Mesela ben tempolu futbol oynatmak istiyorum, Sneijderi gönderiyorum demek zormu? Bunun ardından taraftar Selçukla nasıl tempolu oynayacaksın sorarsa şaşırmaması gerekir. Aksi şekilde uydurulmuş, sebebi olmayan saçmalık olarak akıllarda kalıyor.

Sneijderi bu şekilde dışlayan yönetimi ve hocayı destekliyorsan, senin adına üzülüyorum. Bir an kendinin bu şekilde dışlandığinı düşün belki fikrin değişebilir. Dışlanan oyunu Cavanda, Donk, Tarik değil, bizi her türlü mutlu eden Sneijder. Kimse dışlanmasın, o ayrı.

Son düzenleme:
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
şu anda 545 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (91 kayıtlı ve 454 misafir)

Uymuyor, görüşüp iyi şekilde ayrılmak istiyoruz demek zormu? Mesela ben tempolu futbol oynatmak istiyorum, Sneijderi gönderiyorum demek zormu?

Demekki yönetimle alakalı bir konu var bu kadar basit. Tudor başkan , sportif direktör , yöneticilerin bir bütünde toplanmış hali değil.

Çıkıp ben bundan dolayı Sneijder düşünmüyorum demek zormu? Uymuyor, görüşüp iyi şekilde ayrılmak istiyoruz demek zormu? Mesela ben tempolu futbol oynatmak istiyorum, Sneijderi gönderiyorum demek zormu? Bunun ardından taraftar Selçukla nasıl tempolu oynayacaksın sorarsa şaşırmaması gerekir. Aksi şekilde uydurulmuş, sebebi olmayan saçmalık olarak akıllarda kalıyor.

Sneijderi bu şekilde dışlayan yönetimi ve hocayı destekliyorsan, senin adına üzülüyorum. Bir an kendinin bu şekilde dışlandığinı düşün belki fikrin değişebilir. Dışlanan oyunu Cavanda, Donk, Tarik değil, bizi her türlü mutlu eden Sneijder. Kimse dışlanmasın, o ayrı.

Bos yapiyorsun

Sneijder kesin olarak gidecek diyebiliyormusun,yani yillik hak edilmis ücreti olan 5 milyon'u fesih bedeli olarak verecegimizi düsünüyormusun

Sneijder'in gitmeme ihtimalini göz önünde bulundurmadan yaziyorsun,cikti basin karsisinda istemiyorum dedi yönetim sözlesmeden dolayi gönderemedi nasil olacak bu is

Tek tarafli düsünmekten vaz gec

Kim olacak?... melo giderken sıradan bir oyuncu gitmiş gibi ses çıkarmayan,selçuk,semih,yasin gibi çöpler için tek eleştiri yapmayan,adı orta sinif turkiye milli takım için 3.sag bek alternatifi olarak bile geçmeyen sabri'yi yıllardır bu kulüpte en iyi sağ bek olarak lanse edip iyi futbolcu olduğunu söyleyen,donk' u yeni melo gibi paketleyip bize sunan,ıbrahimovic gündeme geldiğinde burak yilmaz'a ayıp olur almayın diyen,şampiyonlar ligine katildigimiz sezon burak_umut forvet,tarik_sabri sağ bek ve selcuk_bilal orta saha rotasyonumuzu yeterli gören fener medyası ve bu adamlarin tuzaklarina yillardir dusen bir grup taraftar..Daha o kadar şey var ki..Bu sezon da yıllardır gomdukleri sneijder'i yalayıp tudor' a ve kurulması muhtemel yeni düzene darbe vurmayı amaclayacaklar.ondan sonra gelsin hamza,gelsin devre arasında sabri...

Yarın yarışacağın en önemli kulvarda maçın var. Koşullar çok farklı , yeni takım kuruyorsun ve rakip hazır.

Sneijder'in günü değil. Sorduğun adam sana diyorsa ki kulüp görüşüyor ve bu yüzden adama korkak diyorsan , ya kafan çalışmıyor ya da hainsin. Ayrılmasını istemiyorsan istemezsin , bu maç önü toplantısı. Hoca oyuncuları maça mı odaklasın , Sneijder'in kulüp içindeki durumuna mı? Biraz mantık ya.

Şimdiye kadar niye açıklamadı? Istemediği belli yoksa Floryada olmazdı kadro dışı olarak.

Erdem aslan geldigine göre yine 85 sayfa gereksiz Sneijder tartismalari okuyacagiz

Sneijder disinda yorum yaptigini görmedim,tartisma cikarmaktan zevk alan bir arkadas

Tudorun aciklamalarinda sorun yok ama taraftarin da Sneijder olayinda tepkili olmasi gayet dogal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt