Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertuğrul Sağlam: "TFF, transfer işine el atmalı. Yabancı kuralı değişmeli, yoksa felaket olacak."

ppoj8eizjv3iojm0imyv.gif

Ertuğrul Sağlam: "TFF, transfer işine el atmalı. Yabancı kuralı değişmeli, yoksa felaket olacak."

Sanki zorla yabanci transfer yaptiriyorlar. Istiyorsan bütün yerli cöpleri transfer et iste, zaten yabanci siniri "yok" diye Türk topcular daha ucuz paraya transfer edilebiliyorlar.

Videolig bu sezon uygulanacak mı belli oldu mu?

Tolga'ya ne olmuş. Selçuk ve Donk 2 lisi kabus gibi. Tırsıyorum

Yav arkadaş sene olmuş 2017 hala yabancı sınırlaması mı tartışılıyor

Oynatma arkadaş zorunda değilsin çok zoruna gidiyorsa Altınordu gibi gençleri oynat geliştir elini kolunu mu tutuyorlar sanki ...

Daha adımız geçeli 1 hafta olmadı hangi 22 gün bu? Hadi diyelim 22 gün oldu sen niye bu kadar mutlusun?

1. si lafın gelişi 22 gün dedim gün olarak saymadım ama o senin dediğin 1 haftanın 2 katı olduguna eminim. 2. Si burada herkes transferlerle ilgili gırgır şamata yaparken benim gülümsemem mi gözüne battı çözemedim ?

Mariano transferi tamam + Feghouli transferi de olacak gibi + Haberler doğruysa Tudor illa kalite bir orta saha istiyor inşallah Imbula olur geriye bir tek sol bek transferi kalıyor oraya da kalite bir adam gelirse gerçekten çok iyi olur :007:

Hamza Hamzaoğlu: Bilal'i aldık Jem'i aldık. Sosyal medyanın gazabına uğradık. Yok Akhisar'a mı çevirecek diye...Biz işimize bakıyoruz. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt