Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doldururuz tabii cok ciddi paralar konusuluyor. Ben ikisni 7-8er milyondan birakalim demiyorum ki, yazilan teklifler 13m ve 16m oldugu icin birakalim diyorum. Cunku bu parayla hem yerleri rahatlikla dolar hem de artan parayla baska mevkilere butce olusur. Genis capli bir satis operasyonundan sonra kadro dizildikten sonra kulubeye bile para kalir
Ben o kadar iyimser değilim. Büyük çaplı başarılı bi transfer operasyonu yapmamız imkansız yav beceremezler.

tehlikenin farkındamısınız diagne ve belhanda satılmazsa nasıl transfer yapacağız bu kadar eksik varken. sadece diagnenin satılmasıda yeterli olmayacaktır. nasıl olacak çok merak ediyorum bu transfer sezonunu.

Sıkıntılı olur ama çözülür boştaki adamlara yüklenmek gerekir bence diagnekesin yolcu

sattığın kadar al başımızda olduğu sürece büyük çaplı bir transfer sezonu zor geçireceğiz gibi duruyor.

bugun 21.30 da abd'yle maçı var ozornwaforun

Muslera
Mariano
Nagatomo
Linnes
Luyindama
Marcao
Fernando
Donk
Belhanda
Feghouli
Mitroglou
Diagne

Şuan 12 yabancımız var en fazla 2 yabancı alabiliriz. İlk olarak Mariano, Diagne ve Mitroglou ile yollar ayrılmalı. Belhanda'ya da güzel teklif gelirse 6 yabancı kontenjanı açmış oluruz

sattığın kadar al başımızda olduğu sürece büyük çaplı bir transfer sezonu zor geçireceğiz gibi duruyor.
Sözleşmesi biten kaliteli futbolcular var ve bizim şuan sözleşmesi biten futbolculardan dolayı 9.3 milyon euro maaş bütçemiz açıldı.

Diagne ve Belhanda'yı da iyi paralara elden çıkarırsak verimli bir transfer sezonu geçiririz.

Şuan 9.3 milyon euro maaş bütçemiz var

Belhanda + Diagne'yı toplam 20 ye satsak

Elimizde 15.1 milyon euro maaş bütçesi + 20 milyon euro kalıyor iyi şeyler neden yapılmasın

Sözleşmesi biten kaliteli futbolcular var ve bizim şuan sözleşmesi biten futbolculardan dolayı 9.3 milyon euro maaş bütçemiz açıldı.

Diagne ve Belhanda'yı da iyi paralara elden çıkarırsak verimli bir transfer sezonu geçiririz.

Şuan 9.3 milyon euro maaş bütçemiz var

Belhanda + Diagne'yı toplam 20 ye satsak

Elimizde 15.1 milyon euro maaş bütçesi + 20 milyon euro kalıyor iyi şeyler neden yapılmasın
Belhanda+Diagneyi 20 ye satan yönetim hemen genel kurula istifasını vermeli.En az 27.28 bandı olmalı

Belhanda+Diagneyi 20 ye satan yönetim hemen genel kurula istifasını vermeli.En az 27.28 bandı olmalı
Araplara fazla paraya satamayız bizim hedefimiz EPL takımları olmalı asıl maden orada yatıyor. Diagne'yi Norwich City'e 15 milyon pounda falan satsak muazzam olur tabi

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Babel
Transfer

Gibi olucak galiba bana kalırsa ili orta saha bir sol bek bir 10 numara lazım

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Transfer
Feghouli Belhanda Babel
Transfer

Gibi olucak galiba bana kalırsa ili orta saha bir sol bek bir 10 numara lazım

Avrupada nal toplariz bu kadroyla

orta saha komple degismeli
1 a class forvet
1 scout forvet

Belhanda yerine sutor bir 10 numara

tehlikenin farkındamısınız diagne ve belhanda satılmazsa nasıl transfer yapacağız bu kadar eksik varken. sadece diagnenin satılmasıda yeterli olmayacaktır. nasıl olacak çok merak ediyorum bu transfer sezonunu.

birebir anı düşüncedeyim bu 2 arkadaşı satamazsak seneye yine Şl'de hüsran yaşayıp kafa kafaya lig oynarız...Aradaki farkı açacaksak radikal kararlar alınmalı.. Bütçe de yok elimizde Cagne-Belhanda-Fernando-Mariano bu 4lüye gelecek teklifler değerlendrilmelidir.. Onyekuru gibi mantıklı kiralık transferleri de boş geçmemeliyiz ..

Hayalim;
X(ayağı iyi olan potansiyelli bir kaleci maaşı max 2 m euro olmalı)
X(muz orta kesebilen avrupalı bek)Luyi Marcao X(güney amerikalı genç hızlı yılan bek)
X(Melo tarzı hem ayakları iyi hem hızlı hem de uzun bir Dos)
X(Oyunu iki yönlü oynayabilen çok koşan uzaktan şutlar çekebilen dinamik genç Alman)
Feghouli. X(safkan eski tarz 10 numara güney amerikadan) Bruma
X(pas kanallarına girecek güçlü ve hızlı bir forvet)
Olacak olan;
Muslera
Linnes marcao luyi naga
Fernando(belki X)
X Belhanda(belki X)
Feghouli Babel
X

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt