Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes
Mariano
Sener

Mariano
Sener

sagbek

Linnes hem sag hem sol herhalde

Mbaye Niang zu Rennes (15 milyon euro)

Şu Diagne ve Belhandayı toplamda 20 milyona Okutabilsek başka bişey istemiyorum

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Keşke 30 yazsaydım
181b41be931567c0df9b8072be75ab2a.jpg

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Hayalimdeki kadro

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Willems
Amartey Herrera
Feghouli B.Arfa Brahimi
Balotelli

Ersin Düzen, Albayrak’ın iki oyuncuyu aldığımızı söyledi. Ama isim vermedi. Bana kalırsa bunlar Babel veya Şener değil. Zaten bunların isimleri ayyuka çıktı. Başka isimler olabilir. Mensah’la da ilgileniyoruz.

valentine-ozornwafor-of-nigeria-u20-during-the-fifa-u20-world-cup-picture-id1146741621
valentine-ozornwafor-of-nigeria-u20-during-the-fifa-u20-world-cup-picture-id1146741644
valentine-ozornwafor-of-nigeria-u20-during-the-fifa-u20-world-cup-picture-id1146734922

Sezon sonu Marcao Luyindama ikilisinden birine iyi bir teklif gelirse alternatifi hazir

donku gönderip mensahı alcaksak neyse de direk 11 için alıyosak acayip yetersiz olur

--- Ver Kırmızy Ertuğrul -----

Galatasaray scoutları, Yuto Nagatomo'nun tavsiyesi ile Japonya'nın 2000 doğumlu yıldız adayı Taisei Miyashiro'yu izledi.

Polonya’da devam eden U-20 Dünya Kupasını izleyen Galatasaray’ın scoutları, Yuto Nagatomo’nun tavsiyesi ile Japonya’nın 2000 doğumlu yıldız adayı Taisei Miyashiro’yu izlediler. Bu iki maçta 2 gol atan forvet oyuncusunun bazı özellikleri dikkat çekti. Geleceğe yatırım olarak takımın kadrosuna katılabileceği raporu verildi.
aa27c13526b56f111706b408e574a434.jpg

Özgür Ayten havadisleri veriyor bir de üstüne teyit etmek için levent abi rezervasyona bakıyor.. Boşa duyumcu muhabir takip etmeyin herşeyin kralı Gscimbomda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt