Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes
Mariano
Sener

Mariano
Sener

sagbek

Linnes hem sag hem sol herhalde
Şener gelirse Mariano gidecek diye gelir. Çünkü şu haliyle en transfere ihtiyacımızın olmadığı yer halihazırda sağ bek. Linnes'in as sağ bek olmasının tam sırası artık. Arkasında da Şener. Hem yerli bir alternatif olur sağ beke hem de Şener fizik kondisyonu iyi olduğunda milli takım seviyesine çıkabilen kaliteli bir bek olabiliyor. Sol bekte ise Nagatomo ve Emre Taşdemir idare edecektir önümüzdeki sene. Linnes'de sol beki üçler bahsettiğin gibi. Ömer Bayram ve Mariano'nun satılması gerek diye düşünüyorum.

Biri vardı geçen transfer dönemi uçak rezervasyonu var diyodu yine sallasa öle bişiler neşelense buralar ztn inanan bi kısım var buna :ROFLMAO::ROFLMAO:

hqdefault.jpg

Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.

ulan özgürüdemi küstürdünüz

Cavani h. o diyebilirmiyiz arkadaslar

Cok buyuk avrupayi sallayacak forvet cavaniden asagasi hayal kirikligi olur

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt