Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valentine-ozornwafor-of-nigeria-u20-during-the-fifa-u20-world-cup-picture-id1146741621
valentine-ozornwafor-of-nigeria-u20-during-the-fifa-u20-world-cup-picture-id1146741644
valentine-ozornwafor-of-nigeria-u20-during-the-fifa-u20-world-cup-picture-id1146734922

Sezon sonu Marcao Luyindama ikilisinden birine iyi bir teklif gelirse alternatifi hazir

Yok artik oyle

Bu sol ayakli yani sol stoper

Ondan Marcao'yu seneye 52m'ye satinca yerine monte edecegiz

Sansal demirkol zeki de cok buyuk bi yildizla gorusuyolar demisti. Falcao icin ugrasiliyo bi de guney amerikali buyuk bi yildiz dedi. Higuan mi acaba

gelir o transfer sezonu baslasin
Bak once
Forumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık :))
Sonra
Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.

Ciddi duyumcular buraya yazmasa, erişim kısıtlamalı konu açarak oradan paylaşsa ve haksız saldırılardan korunsa, pek güzel olur kanaatindeyim

Muthis fikir bunlari cok onerdim duyumcu tagi falan verilsin ozel diye de ekledim ama yok yani ugrasmak istemiyor forum yonetimi boyle bir seyle

Oysa boyle bir sey olsa GSC en az 1000 yari aktif uye kazanir bu yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt