Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
belhanda + diagne hayatta 20 milyon olmaz insan biraz düşünür de sallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç gülmeyen, nemrut bir adam alınacak belli ki
![]()
![]()
![]()
Sezon sonu Marcao Luyindama ikilisinden birine iyi bir teklif gelirse alternatifi hazir
Özgür Ayten havadisleri veriyor bir de üstüne teyit etmek için levent abi rezervasyona bakıyor.. Boşa duyumcu muhabir takip etmeyin herşeyin kralı Gscimbomda..
Ne oldu tam olarakDaha dun Ozgur Ayten kusturuldu
Ne oldu tam olarak
Daha dun Ozgur Ayten kusturuldu
Sansal demirkol zeki de cok buyuk bi yildizla gorusuyolar demisti. Falcao icin ugrasiliyo bi de guney amerikali buyuk bi yildiz dedi. Higuan mi acaba
güney amerikalı yıldız ha
![]()
biraz yaşlı ve çelimsiz ama tekniği ile idare eder ligimizde
Bak oncegelir o transfer sezonu baslasin
SonraForumdan bir arkadaş ulaştı instagramdan uğramam için sağolsun, şu an inanılmaz yoğun bir dönemden geçiyorum; Peru'ya taşındım ve buradaki son işlerimi bitirmek için gidip gelmeler yapıyorum ayda 2-3 kere. 7 Temmuz'dan itibaren de temelli kalacağım. Galatasaray'ımızdan uzak olmak koyacak olsa da, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek yaşayacağız artık)
Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.
@Ünsal Vardar kendisine Emre Mor nerede falan diye sordu
O da ben Peru'ya tasinmaktayim zaten ozel rica uzerine geldim bu muameleyi goreceksem hic gerek yok dedi
Ciddi duyumcular buraya yazmasa, erişim kısıtlamalı konu açarak oradan paylaşsa ve haksız saldırılardan korunsa, pek güzel olur kanaatindeyim
Bir kere de sasirt be unsal bir kere
Belhandanin sol ayagi 20 zatenbelhanda + diagne hayatta 20 milyon olmaz insan biraz düşünür de sallar
Lyundama hic ortada yokken ozgur diyordu yav o adami kustururse gsc kendi ayagina sikar
Bak once
Sonra