Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu herifin hiçbir halt bildiği yok arkadaşlar. Madem biliyordu adı basına düşmeden yazsaymış ya. Basında ismi geçen bütün isimlere yuvarlak yuvarlak yorumlar yapıp muhabirim diye gezinen bir arkadaş bu.
Zaten GS'ın sırlarını canlı yayında pazara döken bi herif olması sebebiyle de nefretimi kazanmış bir kişidir...

Baron Seten

den baskasi yalan.

Daha yabancı sınırı gelmeden dedikodusu yetti fiyatların yükselmesine,birde 6+2 gibi bir garabet sistem gelirse vay halimize.

turk mutlaka almamiz lazim. Kimi alirsak da burda cop denecek. Kaliteli turkler yurtdisinda almak da cok zor ama simdi taylan vb gibi isimler almazsak 1m euro olan fiyati 2 sene sonra 5m euro olacak

Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.

Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.

:rolleyes:

Fernandoya çırak geliyor
IMG_20190531_165256.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

duyumcu adam kusmez
duyumu bitince kusmus ayagı yapar
Ekin kardesim bunu yazmissin, benim kaynagimla bagim cok kuvvetli; kaynagim da ykda oldugu surece haberlerim devam, ama sadece sevdigim insanlara ozelden yazacagim. Onlar paylasirsa onlara da aktarimi kesecegim. Bu sene icin de Murat Durmaz'a onden kucuk bilgiler verdim ve paylasmadi sag olsun. Donem sonu yine yazarsiniz burada bos bos.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt