Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.827
- 23.375
- 3.723
copluk selcuktan iyidir herhalde
Esprisine dedim onu zaten. Takip etmedim özel olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
copluk selcuktan iyidir herhalde
Hocam seni bekliyoruz.1-2 kişi yüzünden yapma şunu ya.İşe odaklanamıyor insan.Özelden yazsan olmaz mıEkin kardesim bunu yazmissin, benim kaynagimla bagim cok kuvvetli; kaynagim da ykda oldugu surece haberlerim devam, ama sadece sevdigim insanlara ozelden yazacagim. Onlar paylasirsa onlara da aktarimi kesecegim. Bu sene icin de Murat Durmaz'a onden kucuk bilgiler verdim ve paylasmadi sag olsun. Donem sonu yine yazarsiniz burada bos bos.
Cidden meraktan soruyorum, yasin kac?
Diagne'ye teklif var mı?
Taylanın fiziği tam Survivor fiziği gibi yav top oynayamazsa Acuna 1 seneligine kiralayabiliriz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.
Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.
evet günler öncesinden çıkan haberlertaylani aliyomusuz
![]()
Taylan Antalyalı kimdir? Galatasaray transfer etmek istiyor - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Erzurumspor forması giyen Taylan Antalyalı ile ilgileniyor. Yerli rotasyonu konusunda sıkıntı yaşayan Terim’in,...www.fanatik.com.tr
mantıklı bir öneriselçuğa yıllık 1.5 milyon verileceğine taylanın bonservisine verilsin
Bu yasta bunaman cok da anormal degilmis neyse ki, Allah yardimcin olsun
Özgür hocam durumlaaar nedir durumlaaarBu yasta bunaman cok da anormal degilmis neyse ki, Allah yardimcin olsun
Hocam beni yanlış anlama ama, bazı şeylere gereksiz takıyorsun bence.Cidden meraktan soruyorum, yasin kac?
özet geçsin biri