Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu haberde 2 mart kaynaklı o zaman aylar önce görüp mü harmanladık sjsjs ya bak dalgana alıntılama beni. adminin onay verdiği işe elemanı boş yapıyor.

alıntılama beni ciğerim

Adminler ilk basta izin vermisti ama sonra onlar da duyum atmani yasaklamisti.Uyardik hala devam ediyorsun.

Deplasman golunu hesaplamaktan aciz bir adamsin.Milleti kandirmana izin veremeyiz.

sabırlı oynayıp 0-1 kazanmaya oynamamız lazım

Deplasmanda gol yemediğimiz için turu atlıyoruz diye biliyorum yanlış mı?

af0a623f6e0eb80b855ad16f802f6de5.jpg

Bunu da ben yazdım

Sen kimsin ki hehehehehe
Boş herif hehehehe

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adminler ilk basta izin vermisti ama sonra onlar da duyum atmani yasaklamisti.Uyardik hala devam ediyorsun.

Deplasman golunu hesaplamaktan aciz bir adamsin.Milleti kandirmana izin veremeyiz.

Kim uyardı beni? Abdullah da Keramettin de onay verdi bana. En son Danyal ile de konuştuk. Sen boş yapmak için alakasız yerden dem vurmaya çalışıyorsun çünkü amacın kendini haklı çıkarmak. Her turnuvanın deplasman golü kuralı farklı oluyor ya da değişkenlik gösteriyor. Bunu takip etmediğim için mi yalancı oluyorum :D

hadi bak dalgana aslanım. bir şey öğrenmek istiyorsan git senden üst olanlarla konuş aykırı bir durum görürlerse söylerler sana zaten.

Gençlik uzun zamandır bu forum da takılıyorum. Önerim bi kaç kişi hariç kimseyi kaale almayın. Sinirlenmeye,köpürmeye değmez.

af0a623f6e0eb80b855ad16f802f6de5.jpg

Bunu da ben yazdım

Sen kimsin ki hehehehehe
Boş herif hehehehe

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav boş herifin önde gidenisin onu anladık da, bari az kitap oku da okuduğunu anlama kabiliyetin gelişsin. Senin gibi bir herif için ben niye zaman harcayıp parağraf yazayım. Özgür Ayten gibi hakikaten bir şeyler bilen adamların da forumda bilgi paylaşımını kesmemesi için yazılmış bir post o. Senin gibi 10 IQ herifleri takmaması için bir öneri + forum akışı hakkında genel bir tespit var orada.
Ek olarak, bir kez daha söylüyorum. Beni alıntılama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt