- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 kişilik listeyi cidden merak ettim şimdi. Bende 4-5 falandırHocam beni yanlış anlama ama, bazı şeylere gereksiz takıyorsun bence.
Sen forumda çok fazla takılmıyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden burdaki ortamı pek bilmezsin.
Burda o kadar çok troll var ki. Adamların GS filan umurunda değil. Gelip burda gırgır şamata yapma amacındalar sadece. Kimsenin de afedersin bir yerlerine taktığı yok bu üyeleri. Bende çoğu engelli bunların. Engelli listemde belki 50 kişi var. Fantazi olsun diye yapmadım elbette bunu. Kafam rahat etsin diye. Sen de tavsiyimi kulak arkası etme, engelle butonu vallahi nimet. Canını sıkan varsa bas engeli. Ha engel atamıyorsan da okumadan geç. Yokmuş gibi davran.
Sana sataştığı için yazmıyorum. Bu Ünsal denilen herif forumdaki en boş üyelerden biridir. 2 kelimeyi 1 araya getirip de şurda ciddi ciddi bir konuda fikir beyan ettiğini görmedim. Bu boş herifin Mod olması da ayrı konu, ama orası da benim haddim değil. Yöneticiler öyle uygun görmüşler demek ki.
1 tane herif yüzünden burdaki GS ile yatıp, GS kalkan adamlara da haksızlık ediyorsun. Burda Levent abi vardı, THY'de çalışan. Adam işini kaybetmek pahasına transferde adı geçen adamların bilet bilgileri hakkında bilgi veriyordu. En son Modeste için rezervasyon var dedi. Transfer iptal olunca bazı gerizekalılar daha rezervasyonun ne olduğunu dahi bilmeden, sanki transferi o yapıyormuş gibi mal mal yorumlar yaptılar. Artık yazmıyor. Yapmayın bunu yav. Sosyal medya lağım çukuru gibi bir yer. Böyle güzide bir platformda bile illaki çürük elmalar çıkıyor.

Esecekde doğru haberleri verecek insanlara yapılmayan kalmıyor.Adam 4 tane transferi isim geçmeden veriyor.Bir tanesi son anda yatıyor.Onun üzerinden adama yalancı muamelesi yapıyorlar.1.ESMİYOR
2. Dompf Survivor anektodları ile geldi.
Beyler nöbet boşuna açıldı. Bayramdan sonraki hafta açılması lazımdı. Millet boşuna burada takılıyor. Herkes tatilde kafasını dinliyor. Çıkan haberlerin çoğu asparagas.
Şu an için ilk yoklama Taylan için olacak gibi duruyor. Ben istemiyorum ama top ayağına yakışmıyor herif beğenemedim bir türlü. Onun dışında listeler hazır daha önceden görüşülen oyuncular var ama şu önümüzdeki 1 hafta bir şey olmaz gibi duruyor.
Yazanlarıda modlarınız forumdan kaçırıyor.28'inde Fanatik yazmis zaten.Ismi cikmayan birini yaz da maharetini gorelim.
![]()
Taylan Antalyalı kimdir? Galatasaray transfer etmek istiyor - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Erzurumspor forması giyen Taylan Antalyalı ile ilgileniyor. Yerli rotasyonu konusunda sıkıntı yaşayan Terim’in,...www.fanatik.com.tr
Geçen sene alacağımız her futbolcuya başka takımlar da talip olup fiyatını arttırdılar.Anlaşma olmadan bildirmek istemiyo olabilirler.Hangi sırlarımızı anlatmış?Yav bu herifin hiçbir halt bildiği yok arkadaşlar. Madem biliyordu adı basına düşmeden yazsaymış ya. Basında ismi geçen bütün isimlere yuvarlak yuvarlak yorumlar yapıp muhabirim diye gezinen bir arkadaş bu.
Zaten GS'ın sırlarını canlı yayında pazara döken bi herif olması sebebiyle de nefretimi kazanmış bir kişidir...
Yazanlarıda modlarınız forumdan kaçırıyor.
Hocam @Özgür Ayten sizlerden izin aalıp bu bilgileri paylaşmadı mı? Hem adama izin veriyorsunuz hem yalancı muamelesi yapıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusuOzgur Ayten biliyor da buna guvenmeyin.Etraftan duyduklarini harmanliyor.
Hocam @Özgür Ayten sizlerden izin aalıp bu bilgileri paylaşmadı mı? Hem adama izin veriyorsunuz hem yalancı muamelesi yapıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Özgür biliyor demiş zaten?Hocam @Özgür Ayten sizlerden izin aalıp bu bilgileri paylaşmadı mı? Hem adama izin veriyorsunuz hem yalancı muamelesi yapıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Nerde paylaşıldı hocamPaylaşılan bir bilgi.
"1-) Hoca satılamayacak hiçbir oyuncunun alınmasını istemiyor.
2-) Yaşlı oyuncu istemiyor. (Bu konuda sadece forvet bölgesi için A klas bir oyuncu olması durumunda olur verebilir.)
3-) 2 senedir izlenen ve takip edilen hem yurtiçi hem yurtdışından çok sayıda oyucu var.
4-) Transfer listesi hazır fakat önce iç transfer bitirilecek ve oyuncu satışları olacak daha sonra harekete geçilecek.
5-) Gurbetçi en az iki oyuncu alınacak. Bunların içinde Kaan yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam @Özgür Ayten sizlerden izin aalıp bu bilgileri paylaşmadı mı? Hem adama izin veriyorsunuz hem yalancı muamelesi yapıyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ozgur Ayten biliyor da buna guvenmeyin.Etraftan duyduklarini harmanliyor.
Esecekde doğru haberleri verecek insanlara yapılmayan kalmıyor.Adam 4 tane transferi isim geçmeden veriyor.Bir tanesi son anda yatıyor.Onun üzerinden adama yalancı muamelesi yapıyorlar.