Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekurunun yerini doldurduk. Mariano giderse onun yerini de Douglas ile doldurduk. Bu ikisine bonservis vermedik.

Şimdi Belhanda ve diagne'nin de gittiğini varsayarsak; 3 ana mevkiye kaliteli oyuncu şart. 10 numara forvet ve 8 numara.

8 numara için 10-12 neyse Savanier'e veririm.

En azından 1 yada 2 tane de kiralık oyuncu aliriz. Bruma ve 1 forvet gibi.

Bu sene transfer konusunda diagne satılması şartı ile rahatız.

Umarim saçmalayip Diagneyi transfer döneminin bitmesine bir hafta kala Satip yerine forvet aramaya baslamayiz.

Gerçekci olmak gerekirse Bu bizden beklenir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Savanier’in istatistikleri fena ama gerçekten izleyen var mı ? Sevilla her zaman ki gibi salça olmuş. Oyuncu alıp harcamaktan bıkmadılar, Fb’den beterler.

Belhandanin gelene geçene fransizca sövmesini özleyecekmisiniz?

Ben de bi tek ben istemiyorum as oynamasini saniyodum

Kontrat verildi artik. Oynayacak
kontrat verilmesi ne demek vericek tabi as oynaması anlamına gelmio ki. süper rotasyon ve hamle adamı kardşm. aktif gs oynunda beklerin efektifliği yüksek olması lasım yaw. genç mariano lazım

Bence Nagatomoyu sag tarafa cekecksin ve orayi ikisine emanet edekcsin.

Sol tarafa adam gibi birini getirmek lazim ondan sonra.

Belhanda 13 Diagne 17 Mariano 2 Yunus 3 satılsa 35 milyon bütçe
Talisca 15
Babel free
8 numara ve forvet için 20 milyon bütçe her türlü yeter

Bence Nagatomoyu sag tarafa cekecksin ve orayi ikisine emanet edekcsin.

Sol tarafa adam gibi birini getirmek lazim ondan sonra.
YAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEDEN YAAAAAAAAWWWWWW NEDEN AMPUTE CERRAHİLER YAPIOZ QQQQ YAPIN ADAM GİBİ TAZE TRANSFER ... .. . nagooo defans tecrübesi dışında naptı ki solda sagda takılcak be.
bek formatlarnı comolliye ilet krdşm

Ümit Özat: "Halis Özkahya, Özgür Yankaya, Volkan Bayarslan gibi hakemleri bizim maçlara istemiyorum. Süper Lig'den geldikleri için bu ligi hafife alıyorlar. Sahada medeni insanlar gibi konuşabilmeli. Bir bakışı var sanırsın Kadir İnanır rolünde." (beIN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt