Orta saha komple boşalacak anlaşılan. Feguoli’de gidecek gibi teklif ciddiymiş.
Valla 15den yüksek 17-18 gibi bi teklif gelirse satılabilir yerinede 7-8 e Skov Olseni alsak ben hayır demem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda 13 Diagne 17 Mariano 2 Yunus 3 satılsa 35 milyon bütçe
Talisca 15
Babel free
8 numara ve forvet için 20 milyon bütçe her türlü yeter
YAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEDEN YAAAAAAAAWWWWWW NEDEN AMPUTE CERRAHİLER YAPIOZ QQQQ YAPIN ADAM GİBİ TAZE TRANSFER ... .. . nagooo defans tecrübesi dışında naptı ki solda sagda takılcak be.
bek formatlarnı comolliye ilet krdşm
Valla 15den yüksek 17-18 gibi bi teklif gelirse satılabilir yerinede 7-8 e Skov Olseni alsak ben hayır demem.
kontrat verilmesi ne demek vericek tabi as oynaması anlamına gelmio ki. süper rotasyon ve hamle adamı kardşm. aktif gs oynunda beklerin efektifliği yüksek olması lasım yaw. genç mariano lazım
kurtarır ne yaw sen kapalı çarşıda mı çalışıon kendin gel kardeşm fenerli ol ya da.Bir sezon kurtarir o rotasyon. Nagatomoyu ve Marianoyu toplam 5-6 milyona zor satarsin. Sende o süper zekani kullanip o paraya scout ekibini 2 tane tay gibi bek yolla o zaman
5m dus hocam, o luyindama gidecek
Ümit Özat: "Halis Özkahya, Özgür Yankaya, Volkan Bayarslan gibi hakemleri bizim maçlara istemiyorum. Süper Lig'den geldikleri için bu ligi hafife alıyorlar. Sahada medeni insanlar gibi konuşabilmeli. Bir bakışı var sanırsın Kadir İnanır rolünde." (beIN)
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ben de demem de isteyeni çokmuş.
Taliscaya 22 vermiş adamlar. Ek olarak yıllık 7-8 milyon euro maas.
Çok isterim ama zor
tom cairney reis ve hull city ile bir dönem avrupa ve tüm dünyayı az titretmedik fm bilmem kaçta
Ne teklifi?