Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca parayı seven bir tip. Kariyerini düşünse Avrupa'da çok daha iyi takımlara giderdi.

Muslera’nın ayakları düzgün olsaydı çoktan elden kaçmıştı. Dünyada ilk 10’da olmasına rağmen doğru dürüst hiç teklif gelmedi. Yerine Volkan Yaman düşünülüyor olabilir, malum yabancı sınırı...

Ayakları çok iyi olmayabilir ama çizgi kaleci tabirinin 1e1 karşılığıdır muslera avrupada bu seviyede sayılı muslera benim gözümde mesela bjk maçındaki burakın şutunda verdiği refleks efsaneydi ve böyle birçok kurtarışı var o yüzden bence muslera bizde emekli olana kadar kalmalı ne yapsa yeridir paşamın takımda bende kredisi bitmeyecek tek topçudur

Ayakları çok iyi olmayabilir ama çizgi kaleci tabirinin 1e1 karşılığıdır muslera avrupada bu seviyede sayılı muslera benim gözümde mesela bjk maçındaki burakın şutunda verdiği refleks efsaneydi ve böyle birçok kurtarışı var o yüzden bence muslera bizde emekli olana kadar kalmalı ne yapsa yeridir paşamın takımda bende kredisi bitmeyecek tek topçudur

Daha iyisini zaten alamayız bu bir gerçek ama yerlisini alıp yabancı hakkını diğer oyuncularda kullanmamız gerekebilir. Bir de kendisi gitmek istiyorsa dur demezler.

Daha iyisini zaten alamayız bu bir gerçek ama yerlisini alıp yabancı hakkını diğer oyuncularda kullanmamız gerekebilir. Bir de kendisi gitmek istiyorsa dur demezler.

Açıkçası ne muslera gitmek ister ne biz göndermek isteriz adam çocuğunu burada büyüttü ve klube taraftara aşık resmen yenge desen o da seviyor öyle gitme gibi bir durumunun olacağını sanmıyorum
Daha iyisinide almamız imkansiz zaten kaç sene öncesi böyle bi kaleciyi 7 milyon+Lorik Canaya almıştık heralde şimdi almaya kalsan vay anam vay

Yalniz Naga kariyerinde hep solda oynamis. Zaten asil ayagi sag mi sol mu belli degil.

Sol ayakla orta yapmasi ama baya nadir oluyor gibi geliyor bana. Zaten 2020 yilinda o da gider japonyaya ve Marcao SL de parlarsa, ondan gelen parayla bir tas gibi sag bek ve stoper alinir. Linnes de geri joker/rotasyon oyuncu roluna döner.

Muslera feda diyip kalir

Primlerle yaklasik 4.5m kazaniyor (ornegin bu sezon 3.575m garanti ucret + (75*5000) 375k puan primi + (42*20000) 840k mac basi primi = totalde 4.79m euro maas)

Iki sene daha kontrati var. 3m garanti ucret icin kontratin 1 sene daha uzamasina, ya da 2.5m garanti ucret icin 2 sene daha uzamasina okey der

Sol ayakla orta yapmasi ama baya nadir oluyor gibi geliyor bana. Zaten 2020 yilinda o da gider japonyaya ve Marcao SL de parlarsa, ondan gelen parayla bir tas gibi sag bek ve stoper alinir. Linnes de geri joker/rotasyon oyuncu roluna döner.

Valla solla guzel kesiyor bence. Hatta takimda en iyi orta kesen bek kendisi, sadece Onyekuru iceri cok kat ettigi icin sikca kullanamiyoruz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt