Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46597

Gözlerim tahtayi ariyo

Douglas kesinlikle alınmamalıdır sebepleri;
1-savunma özelliği çok kötü clde elek ederler adamı
2-yabancı kısıtlaması 12+2 ilk 11imiz genellikle yabancı oluyor bu demek oluyor ki douglas veya linnes tribünde olacak ikisi arasında dağlar kadar fark yok bence linnes daha verimli.
3-bonservisi olmasa da maaşı da düşük olsa iki yabancı sağ beki kadroya almam hele ki üst düzey değilse.
Son olarak arkadaşlar benim mesajlarım neden silik bir fontta nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yardım?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano gidecekse sağa Douglas düşünülebilir.. Linnes neticede as oynayacak potansiyelde bir adam.. Douglas ligin en iyi hücumcu beki feghouli yi meste edecektir lakin savunması soru işareti bu yüzden Linnesin kalması çok önemli.. Mariano ilk geldiğinde nasıl devamlı oyun kurduysa Douglas da aynısını yaptı sivasta oyun sistemimize uyacaktır..bu transferdeki en büyük sorun 2 sağ bekin de yabancı olması..

9 numara pozisyonu için riske gerek yok bence bitane kendini kanıtlamış yıldız oyuncu ve gelecek vaadeden yedek alınabilir . Mitroglu ve diagneylr vedalaşıp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Douglas geleceğine linnes senere bile fitim ikisinin de savunma yönü daha iyi bek linnesin hücum da da bir eksiği yok linnes oynar genelde şener yedek bekler iyi bir sol bek alternatifi de olursa nagatomo bile sağda ihtiyaç halinde oynar şu 12 yabancı kuralı saçmalığın sağolsun bu sene futbolcular hem sakatlık hem cezalar fazla hissettirmediler de son maçlarda gördük ndiaye kesik yedi tam kadro olduğunuz zamanlarda ona göre ayar çekmek lazım..

Diagneden minumum 17 bekliyorum ben açıkçası nedenine gelirsek bu adam bize uymadı sıkıntı orda çoğu orta sınıf takımda çok rahat leblebi gibi gol atar iplde de baya iş yapar orta sınıf takımlarda birde bu adam 30 gol attı 10 değil 15 degil yani az buz bi gol değil çoğu yıldız topçudan daha çok golu var tamam penaltı beleş goller çok ama sonuçta bu adamın 17-20 ederi var ki ndiaye 16'ya gitti yani.

Diagne'ye bir kulüp 15 falan verirse Apo büyük ihtimalle sırtında taşır gideceği yere kadar.

Ben teklif geleceğini bile sanmıyorum. Ha gelse gelse araplardan max. 10 milyon euro falan gelir onuda 375 taksite bölüp öderler.

böyle bi operasyon şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt