Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir-kaç maçına denk geldim izledim elife tapan avrupalı bu çocuğu çoktan kaçırmış olması gerekirdi. Tsl'de bulabileceğimiz en iyi orta sahalardan birisi yazık ediliyor çocuğa, selçuk denilen adamı doyuracağımıza bu çocuğu doyuralım daha iyi.
elif bize ve kasımpaşaya gol attıktan sonra birden herkes ister oldu.düne kadar çöptü.o haberler baya uydurma ki zaten elifin peformansı şu an vasat üstü.10 numarada oynarsa daha etkili olur.seneye yine çöp ilan edilir.recep niyazı begeniyorum ben

Ben bir-kaç maçına denk geldim izledim elife tapan avrupalı bu çocuğu çoktan kaçırmış olması gerekirdi. Tsl'de bulabileceğimiz en iyi orta sahalardan birisi yazık ediliyor çocuğa, selçuk denilen adamı doyuracağımıza bu çocuğu doyuralım daha iyi.

Bir ara umut gündoğan vardı onun daha hırslı hali recep.. Mesela umutun karakteri iş ahlakı olsaydı şu an orta saha deyince akla gelen ilk isim olurdu.. Recep çalışkanlığının meyvesini topluyor.. Mutlaka süper ligde yer bulacaktır ama bizim için yetersiz bir isim..

15 milyon euroya danimarka liginden futbolcu fabrikası satın alırsın her sene 3 tane yusuf geliştirirler senin için

En azından Yusuf yerli ve genç.. En kötü aldığın gibi satarsın.. önceliğimiz zarar etmemek olmalı transferde son 1-2 yıldır güzel işler yapabildik..
Bizim için bahsettiğin konular hayal ürünü maalesef keşke gerçekten olabilse..

46680

elifi hangi avrupalı istiyo bu istatistikle @Tuna Köse buldugu sürelere bak...fener trabzon maçından sonra bile düşme-kalma hesapları yapıyodu.bi tek bizim maçta ve alanya macında 90 dakika oynamış son dönemde ki alanya baya hoplattıydı feneri ortasahada.trabzon maçı 20 dk,kasımpaşanın umursamaz ve ortasahasız oynadıgı maçta 60 dk,akhisar 84 dakika...ulan ne tuhaflar bu mu gidecek tottenhama..hangi maçta iyi oynadı bu?bizim maçta iyi mücadele etti,faul sonrası antrenmanda atar gibi kolay bi gol attı fernando ve ndiayenin mallıgından,bi de kasımpaşa maçı..başka?bi de akhisar maçı herhalde.onu da izlemedim

mesela abdülkadirin şu an totenhama 10 kere gidip gelmesi gerekiyodu,ilk oynadıgı dönemden beri müthiş bi yetenek

Ekli dosyayı görüntüle 46680

elifi hangi avrupalı istiyo bu istatistikle @Tuna Köse buldugu sürelere bak...fener trabzon maçından sonra bile düşme-kalma hesapları yapıyodu.bi tek bizim maçta ve alanya macında 90 dakika oynamış son dönemde ki alanya baya hoplattıydı feneri ortasahada.trabzon maçı 20 dk,kasımpaşanın umursamaz ve ortasahasız oynadıgı maçta 60 dk,akhisar 84 dakika...ulan ne tuhaflar bu mu gidecek tottenhama..hangi maçta iyi oynadı bu?bizim maçta iyi mücadele etti,faul sonrası antrenmanda atar gibi kolay bi gol attı fernando ve ndiayenin mallıgından,bi de kasımpaşa maçı..başka?bi de akhisar maçı herhalde.onu da izlemedim

Bizim ligi takip edip de dorukhan dururken eljifi isteyen takım net geri zekalıdır.. Eljif 15e gidiyorsa Yusuf Abdülkadir 50 dorukhan da 40a gider..

Bizim ligi takip edip de dorukhan dururken eljifi isteyen takım net geri zekalıdır.. Eljif 15e gidiyorsa Yusuf Abdülkadir 50 dorukhan da 40a gider..
dorukhan mevki olarak netleşmedi bence.evet hücumda iyi ama defansif açıdan yetersiz.dorukhanın daha 2 senesi var

dorukhan mevki olarak netleşmedi bence.evet hücumda iyi ama defansif açıdan yetersiz.dorukhanın daha 2 senesi var

Bence çok iyi bir box 2 box olur dorukhan dan.defansif yönü zayıf olsa da fizik gücü ve mücadeleci yapısı gayet uygun. . İlk parladığı zaman daha iyiydi sanki zamanla biraz düştü benim gözümde en büyük eksisi bu..

Bence çok iyi bir box 2 box olur dorukhan dan.defansif yönü zayıf olsa da fizik gücü ve mücadeleci yapısı gayet uygun. . İlk parladığı zaman daha iyiydi sanki zamanla biraz düştü benim gözümde en büyük eksisi bu..
son dönemde evet düştü performans olarak

berk ünsal aslanım maşallah.sözüm 94 jenerasyonundan fatih hocaya çatan diger arkadaşlara,berki örnek alın,karı kızlarla hep dolaşırsınız.sakatlandıysanız da çalışın vazgeçmeyin.ama önce adam olacaksınız,efendi olacaksınız,ekmek yediğiniz yere saygı duyacaksınız.duymazsanız sonra o karı kızı da zor bulursunuz

Fernandes Fenere giderse sasirmam, oynar da. Bizde mesala rotasyon icin uyugun maaliyete Hayir demem. Yedekten Oyuna dynamik getiren bir Fernandes baya katki verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt