Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bennde aslinda şu 19 yasinda Nijeryali stoperi alinca killanmadim degil. Sanki Lyundama satilacak gibi ama üzülürüm açikcasi. Seedar-Maicon canli bombalarindan sonra cok iyi gelmislerdi.

25m muazzam para, ustune zurhanda ve cagneyi sattinma

3-4 yil ambargo koyacak kadro kurabilirsin

Balotelli

Alex Texeira alinabilir

25m muazzam para, ustune zurhanda ve cagneyi sattinma

3-4 yil ambargo koyacak kadro kurabilirsin

Balotelli

Alex Texeira alinabilir
bu kadar basit değil ama.
hep orta sahayı yenileyeceksin hemde ofans hattını neredeyse, bir üstüne defansta kilerden birini satarsan o takımın oturması zaman alır.
nerden baksan ilk 11e 5 yeni isim alacaksın bu durumda.

Kana Biyik zu Trabzonspor. Trabzon iskeleti kurarken lig içinden kötü transferler yapıyor , bir iki tane daha böyle ligten boş adam gördüm.

boşta olan futbolcular emre çolak'ta boştaymış inşallah geri almayız :D

Fransa liginde 6gol 13 asist yapmis adama büyük takımda oynamamış ve göbekli diye bok atıldı ya şu ömrümde bir daha şaşırmam.

Kadronda selçuk, belhanda falan var zayıf ve hızlı olup her maç sövülen badou var.

He gardaş bizde barcelonaydık ya bok atalım. Başka takım alıp öttürünce aa ne topçu bakın yaş önemli değil dersiniz.

Alexte hızlı değildi, sneijderde, 2010-2014 selçukta ama heriflerin ortak özellikleri bitirici pas atmalarıydı. Yani futbol zekası anlayabiliyor musunuz. Adam topu aldıgında belhanda gibi 20 metre koşup attığı pas ile kaptırmıyor 30 metre bir pas atıyor rakip stoperlerin aklını alıyor, biz bok atmaya devam edelim.

Okay Yokuşlu’yu alacağımızı düşünüyorum Belhanda’dan gelen para ile.

Fransa liginde 6gol 13 asist yapmis adama büyük takımda oynamamış ve göbekli diye bok atıldı ya şu ömrümde bir daha şaşırmam.

Kadronda selçuk, belhanda falan var zayıf ve hızlı olup her maç sövülen badou var.

He gardaş bizde barcelonaydık ya bok atalım. Başka takım alıp öttürünce aa ne topçu bakın yaş önemli değil dersiniz.

Alexte hızlı değildi, sneijderde, 2010-2014 selçukta ama heriflerin ortak özellikleri bitirici pas atmalarıydı. Yani futbol zekası anlayabiliyor musunuz. Adam topu aldıgında belhanda gibi 20 metre koşup attığı pas ile kaptırmıyor 30 metre bir pas atıyor rakip stoperlerin aklını alıyor, biz bok atmaya devam edelim.
İyi adam olabilir ama bizim deneme yanılmaya atılacak 10 milyonumuz yok bence

Bernard mensahın pas kalitesi falan badounun fersah fersah üstündedir. daha önce istemiyordum ama alınabilir. 24 yaşında daha.

kusura bakmayın da fransada ilkyarıda istatistiklerde bile önde olan,asist kralı savaniere ve gittiği yaz ümit milli takımda ayak içi plaseleri koyan brumaya o kadar üzüldüğünüzü unutup laf edemezsiniz.bruma bu lige fazla,savanier de öyle.

brumaya laf yok.algılar sayesinde ben bile onyekuruyu çöp ilan edecektim sayenizde.yeteneği belli olana sabredilir

İçimden bir ses lige ambargo koyma fırsatı geldiğinde nasıl eline yüzüne bulaştırabilirsin dersini vereceğiz diyor :red:

Diagne kalsın nedir agalar ya. 15 veriyorlarsa direk sat düşünme.

Douglas kesinlikle alınmamalı.

Okay Yokuşlu, Savanier, Pato vb kalite adamlar geliyorsa gelsin yoksa kimseyi almasınlar daha iyi.

baskan daha geçen albayrak hariç fiyatını bulan satılır dedi.diagneye niye takıyosunuz anlamadım.hoca da begenmedi işte

Okay bence olursa en fazla opsiyonlu kiralık olur. Hücümculara harcayacağız gibi paraları

Bruma kiralanabilir 1 sene.

Onyekuru ilk alternatif olur. Eğer bonservisine para yeterse onu alırız ama 10 Milyon’a bırakmazlar.

Ben Okay’ın geleceğini düşünüyorum nedense. Yollar biryerde kesişecek.

Babel’i de forvet alternatifi aldık zaten.

Ryan Donk
Okay Yokuşlu
Fernando
Hector Herrera

Sofiane Feghouli
Onyekuru/Bruma
Sinan Gümüş
Ryan Babel
Mbaye Diagne
Kostas Mitroglou

Harika olur.

Mariano yerine de dinamik bir bek alınır.
Keşke şu Herrera olsa tam aradığımız herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt