Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
30 milyon parayı rüyamızda görmeyen bir kulüp olarak bunu reddetmemiz mümkün olmaz.
O yuzden 30m dedim
Yine satmamak istememin sebebi CL'dir
20m'ye satilmamali mesela, 20m de gormedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon parayı rüyamızda görmeyen bir kulüp olarak bunu reddetmemiz mümkün olmaz.
Bennde aslinda şu 19 yasinda Nijeryali stoperi alinca killanmadim degil. Sanki Lyundama satilacak gibi ama üzülürüm açikcasi. Seedar-Maicon canli bombalarindan sonra cok iyi gelmislerdi.
Bennde aslinda şu 19 yasinda Nijeryali stoperi alinca killanmadim degil. Sanki Lyundama satilacak gibi ama üzülürüm açikcasi. Seedar-Maicon canli bombalarindan sonra cok iyi gelmislerdi.
bu kadar basit değil ama.25m muazzam para, ustune zurhanda ve cagneyi sattinma
3-4 yil ambargo koyacak kadro kurabilirsin
Balotelli
Alex Texeira alinabilir
Okay bence olursa en fazla opsiyonlu kiralık olur. Hücümculara harcayacağız gibi paralarıOkay Yokuşlu’yu alacağımızı düşünüyorum Belhanda’dan gelen para ile.
İyi adam olabilir ama bizim deneme yanılmaya atılacak 10 milyonumuz yok benceFransa liginde 6gol 13 asist yapmis adama büyük takımda oynamamış ve göbekli diye bok atıldı ya şu ömrümde bir daha şaşırmam.
Kadronda selçuk, belhanda falan var zayıf ve hızlı olup her maç sövülen badou var.
He gardaş bizde barcelonaydık ya bok atalım. Başka takım alıp öttürünce aa ne topçu bakın yaş önemli değil dersiniz.
Alexte hızlı değildi, sneijderde, 2010-2014 selçukta ama heriflerin ortak özellikleri bitirici pas atmalarıydı. Yani futbol zekası anlayabiliyor musunuz. Adam topu aldıgında belhanda gibi 20 metre koşup attığı pas ile kaptırmıyor 30 metre bir pas atıyor rakip stoperlerin aklını alıyor, biz bok atmaya devam edelim.

Okay bence olursa en fazla opsiyonlu kiralık olur. Hücümculara harcayacağız gibi paraları