Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibine güvenip yerini doldurmalıyız.Ederini bulan herkes satılabilir.Bu satma işini öğrenmemiz gerekiyor.

feg'in yerini dolduracak bi adama paramızın yeteceğini pek zannetmiyorum

diğer taraftan akbabaya 4, diagneye 10 vermiş bi kulübüz biz. böyle bi ortamda takımın en büyük gücünü elden çıkarmak gereksiz risk almak olacaktır.

Abdürrahim Albayrak-Muslera görüşmesinden sarı-kırmızılı taraftarları sevindirici sonuç çıktı.. Galatasaray, Muslera’ya gelen tekliflere kapıları kapattı.. Şimdi sırada Onyekuru’nun geleceği için adım atılacak.. (Süleyman Rodop)

Almanya ve hollanda liglerinden en az 3-4 yerli almamız lazım. En gec 1 sene sonra yabancı kuralı değişir. Aynı zamanda yedek oyuncu yok takimda yerli olarak da.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu 2 msj ilintili mi
ben direkt lafi o kisiye soktum gocunmamda. 40 yasina gelmis senede 10 mac oymayan adama gelip dil atarlar ama islerine gelmeyince savainer yavas, savainer 1 sene top oynadi.

Yav he he diyoruz arkadaşa.
Hayir ikiside ayni ligde oynamis biri digerirnin 2 kati kadar istatistik kasmis gelmis buraya kariyer kapistiriyor.

Feghouli + Belhanda = 30 milyon

Güzel iş olur.

Bu Elif'in ne meziyeti var da 20 milyon vereceklermiş? Bu para aklama olayına bir el atmalı yönetim, bizim olan işlerimizin fiyatını yükseltmek için araya giren sözde fair tipler bu işlere kalkışıyor biz sessiz kalarak, çanak tutmayalım.

Her başarılı dönemin ardından gelen başarısız döneme giriş nöbetleri olmaz umarım bu yaz. Melo'yu satıp yerine Bilal'i koymak gibi bir futbol aklını tekrar görmeyiz umarım kadro yapılandırmamızda.

Bu arada satma işini öğrenmek takımın en faydalı oyuncusunu satabilmek değil en az verim sağladığımız isimleri ederi veya üzerinde elden çıkartabilmektir. Feghouili'yi o paraya satıp aynı paralara ne vereceğini bilmediğimiz birini neden alalım ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt