Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.990
- 90.745
- 5.003
Scout ekibine güvenip yerini doldurmalıyız.Ederini bulan herkes satılabilir.Bu satma işini öğrenmemiz gerekiyor.feg'in gitmesi niye müthiş olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scout ekibine güvenip yerini doldurmalıyız.Ederini bulan herkes satılabilir.Bu satma işini öğrenmemiz gerekiyor.feg'in gitmesi niye müthiş olur?
Vardi evet sadece bu seneye ozel 4.250milyon cikis bedeli.fegulinin sözlesmede bonservisle alakalı değişik bi madde yok muydu?
Scout ekibine güvenip yerini doldurmalıyız.Ederini bulan herkes satılabilir.Bu satma işini öğrenmemiz gerekiyor.
çöpün teki, öleli 3 sene olduSchürrle'ye ne dersiniz iş yapar mı solda?
feghoulide damping!sadece bu seneye ozel 4.250milyon cikis bedeli.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben direkt lafi o kisiye soktum gocunmamda. 40 yasina gelmis senede 10 mac oymayan adama gelip dil atarlar ama islerine gelmeyince savainer yavas, savainer 1 sene top oynadi.bu 2 msj ilintili mi
Feg lider bir oyuncu normal bir kanat oyuncusu değil bu detayı atlamayin sosoyu satıp normal kanat lazım değil bize
Feg oyun kuran bir kanat oyuncusu
Ben Arfa’yla Savanier’i bir tutan adam var forumdalaf soktuğunu zannediyor bir de