Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda hem karakteri hem de siyasi görüşü olarak Galatasaray dan kat ve kat uzaktadır. Galatasaray'ın genlerinde BİAT yoktur. Başka kapıya...

neaptilarki ahboob

Hirvatistan macina konsantre olmak yerine milli takim kampina antreman sahasina gulben ergen ve cocuklarini davet etmek mesela

Sirf Fatih hoca’ya kafa tutacak diye sacma sapan islere girdiler,bu sartlar altinda milli takimin avrupa sampiyonasinda basarili olmasi tabiki mümkün degildi

Hirvatistan macina konsantre olmak yerine milli takim kampina antreman sahasina gulben ergen ve cocuklarini davet etmek mesela

Sirf Fatih hoca’ya kafa tutacak diye sacma sapan islere girdiler,bu sartlar altinda milli takimin avrupa sampiyonasinda basarili olmasi tabiki mümkün degildi

hrwatlari da nasil yenecektik ki ustat
bi de ispanya vardi

Tamam ben de Arda'nın gelmesini istemiyorum tamam tepki göstermekte sonuna kadar haklısınız ama Arda gelirse Galatasaray'ı bırakırım ne demek ulan ?

Bu kadar kolaysa sizin Galatasaray'dan vazgeçmeniz bırakın zaten !

İsmini yazmaya bile tenezzül edemediğim şahıs Galatasaray'a geldiği an, Galatasaray Dünya'nın en rezil ve iğrenç spor kulübü olacağı gibi, benim için de bitecektir.

Dursun-Mustafa-Adnan-Özhan gibi adamlar yapar ancak böyle bir rezilliği o yüzden şaşırmam ama Galatasaray'ın sonu için güzel hamle olur.

Galatasaray'ı GALATASARAY'LILAR YÖNETSİN YETER ARTIK, AJANLARA BIRAKTINIZ CAMİAYI...!

bu camianın transfer taraftarına ihtiyacı yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gittiği her deplasmanda yuhalanan bir futbolcuyu almayalım bir zahmet, Arda'nın Galatasaraylılığı falan da değil konu, bu adamı futbol bırakmış. Herhangi bir altyapı oyuncumuzdan daha fazla katkı verebileceğini sanmıyorum bu takıma, üstelik aksine medya üzerinden gereksiz bir gerginlik olacak takımın üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt