Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hic bu kadar copu bir arada gormemistim
bu bir rekor olmalı
46921

Herrera psgye imza atacak . Madridin satışa cıkardıı oyunculara çökmek lazım . Diagne 17 ye falan satılırsa mariano (st) 10-12 ye falan alabilirsek muazzam olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben yukarıda portodaki hector herreradan bahsetmistim manudaki ander herrera psgye gitti zaten bunu da mi yokluyolar zaten sozlesmesi bitiyo oyle bi sey varsa konusmama gerek yok:)

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

M.Demiri de Başak almış diyolar

Adebayor ve Kilişiye tekmeyi vuracaklarmış küçülüyorlar
El mecbur. Onlarda borç aldılar 2 sezondur, istedikleri kadar Cengiz in parası deyip dursunlar. Geçenlerde Göksel bizimde borcumuz var demişti. Kadro maliyetleri de yüksek. Aynı şekilde devam ederlerse, taraftar yok, tff den başka gelir yok, kepaze olurlar

Böyle bi iddia var..
Beşiktaş'ın ligi ilk 2 sırada bitirememesi nedeniyle Adem Ljajic'in satın alma opsiyonundaki zorunluluk ortadan kalktı.

Böyle bi iddia var..
Beşiktaş'ın ligi ilk 2 sırada bitirememesi nedeniyle Adem Ljajic'in satın alma opsiyonundaki zorunluluk ortadan kalktı.
Eğer almak istemiyorlarsa 6 milyona öyle oyuncuyu zor bulurlar bir daha

Bu arada başak clichy ile yollarını ayırmış ve aziz behici almış.

El mecbur. Onlarda borç aldılar 2 sezondur, istedikleri kadar Cengiz in parası deyip dursunlar. Geçenlerde Göksel bizimde borcumuz var demişti. Kadro maliyetleri de yüksek. Aynı şekilde devam ederlerse, taraftar yok, tff den başka gelir yok, kepaze olurlar

Bugün yaptığı açıklamaları dinledim.Galatasaray'ı tebrik ederim dedi.Aha dedim hiç beklenmeye hareket

Sonra tabi yine olayları ses kayıtlarına getirdi

Abdurrahim Albayrak'ın VAR kayıtları ile ilgili yaptığı açıklama için Gümüşdağ şunları söyledi: "Nihat (Özdemir) Bey'in açıklaması oldu. Biliyorsunuz Galatasaraylı yöneticinin VAR ses kayıtları, görüntüleri elimde diyip, özellikle maksatlı Başakşehir'i itibarsızlaştırmak adına bu bilgileri yaydılar. Biz de suç duyurusunda bulunduk. Bir gazeteciye ben size dinleteceğim demiş. Ona da dinletmemiş. Biz VAR kayıtlarının çıkmadığını tespit ettik dedi Nihat Bey. Bize de hiçbir kulübe verilmediğini söyledi."

Niye böyle Galatasaray düşmanlığı güdüyor ilginç

Ben yukarıda portodaki hector herreradan bahsetmistim manudaki ander herrera psgye gitti zaten bunu da mi yokluyolar zaten sozlesmesi bitiyo oyle bi sey varsa konusmama gerek yok:)

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oda atleticodan 20 küsür imza parası istedi diyolar , benim düşüncem 2 kere izlenmeye giden pasalic gelebilir 8 numaraya Atalantanın bu sene 2 kere maçını izlemeye gitmiş bizim ekipten biri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam manyak mı demeyin baştan söyleyeyim..
Sahuru beklerken bu ara yaprak dökümüne sardım psikoloji falan kalmadı saat 2-3 arası karamsarlığa kapılıyorum içim daralıyor millet iyi intihar etmemiş bu diziyi izlerken.. Şevket ve Leyla karakterleri o kadar aptal ve ezik ki başlarına ne geliyorsa dibine kadar hak etmişler.. Onların olduğu sahnelerde telefonla uğraşıyorum başkası adına utanmak var ya dizi karakteri için ben utanıyorum.. Hele Şevkete yarın mbappe imza için hatayspora geliyor desen hava alanına karşılamaya gider

Bugün yaptığı açıklamaları dinledim.Galatasaray'ı tebrik ederim dedi.Aha dedim hiç beklenmeye hareket

Sonra tabi yine olayları ses kayıtlarına getirdi

Niye böyle Galatasaray düşmanlığı güdüyor ilginç
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Onca senedir başarılıyız diye ahkam kesip elde 1 tane kupa olmazsa suçu birilerine atıp sıyrılmak derdine düşersin ama biz farkındayız, bir bok değilsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt