Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
hic bu kadar copu bir arada gormemistim
bu bir rekor olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic bu kadar copu bir arada gormemistim
bu bir rekor olmalı
Gecen yaz bir olayini goremedik bu yaz oyle olmaz umarim
almayi birak elimizdeki golcüyü bile tutamadik kasa bostu galiba bide emre olayi var sansizlik tabikiGecen yaz bir olayini goremedik bu yaz oyle olmaz umarim
Ben yukarıda portodaki hector herreradan bahsetmistim manudaki ander herrera psgye gitti zaten bunu da mi yokluyolar zaten sozlesmesi bitiyo oyle bi sey varsa konusmama gerek yokHerrera psgye imza atacak . Madridin satışa cıkardıı oyunculara çökmek lazım . Diagne 17 ye falan satılırsa mariano (st) 10-12 ye falan alabilirsek muazzam olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
almayi birak elimizdeki golcüyü bile tutamadik kasa bostu galiba bide emre olayi var sansizlik tabiki
El mecbur. Onlarda borç aldılar 2 sezondur, istedikleri kadar Cengiz in parası deyip dursunlar. Geçenlerde Göksel bizimde borcumuz var demişti. Kadro maliyetleri de yüksek. Aynı şekilde devam ederlerse, taraftar yok, tff den başka gelir yok, kepaze olurlarM.Demiri de Başak almış diyolar
Adebayor ve Kilişiye tekmeyi vuracaklarmış küçülüyorlar
forma efsane![]()
Ndiaye OUT
Tom Dele IN
Eğer almak istemiyorlarsa 6 milyona öyle oyuncuyu zor bulurlar bir dahaBöyle bi iddia var..
Beşiktaş'ın ligi ilk 2 sırada bitirememesi nedeniyle Adem Ljajic'in satın alma opsiyonundaki zorunluluk ortadan kalktı.
El mecbur. Onlarda borç aldılar 2 sezondur, istedikleri kadar Cengiz in parası deyip dursunlar. Geçenlerde Göksel bizimde borcumuz var demişti. Kadro maliyetleri de yüksek. Aynı şekilde devam ederlerse, taraftar yok, tff den başka gelir yok, kepaze olurlar
Abdurrahim Albayrak'ın VAR kayıtları ile ilgili yaptığı açıklama için Gümüşdağ şunları söyledi: "Nihat (Özdemir) Bey'in açıklaması oldu. Biliyorsunuz Galatasaraylı yöneticinin VAR ses kayıtları, görüntüleri elimde diyip, özellikle maksatlı Başakşehir'i itibarsızlaştırmak adına bu bilgileri yaydılar. Biz de suç duyurusunda bulunduk. Bir gazeteciye ben size dinleteceğim demiş. Ona da dinletmemiş. Biz VAR kayıtlarının çıkmadığını tespit ettik dedi Nihat Bey. Bize de hiçbir kulübe verilmediğini söyledi."
Ben yukarıda portodaki hector herreradan bahsetmistim manudaki ander herrera psgye gitti zaten bunu da mi yokluyolar zaten sozlesmesi bitiyo oyle bi sey varsa konusmama gerek yok![]()
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhammet Demir'i de aldılar..Eğer almak istemiyorlarsa 6 milyona öyle oyuncuyu zor bulurlar bir daha
Bu arada başak clichy ile yollarını ayırmış ve aziz behici almış.
Niye böyle Galatasaray düşmanlığı güdüyor ilginç
İyi iyi bizi bir dertten kurtardilar.Muhammet Demir'i de aldılar..
İrfan olsa iyi olmaz mıydı ya reis?İyi iyi bizi bir dertten kurtardilar.
Sağolsunlar geçmiş senelerde de demba ba ve irfandan da kurtarmışlardi.