Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozornwafor'un dun oynanan Qatar maci performansi, rakip zayif oldugu icin fazla is dusmedi
schalke bin pisman onu aldigina. hep kendi basina oynuyor, takim arkadaslarina pas vermiyor. ücreti o kadar yüksek ki 2 milyon euroya bile birakirlar zorlarsan. onyekuru kadar skor katkisi yapacagini asla düsünmüyorum.Konopka’ya kavuşmanın vakti gelmedi mi artık ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozornwafor'un dun oynanan Qatar maci performansi, rakip zayif oldugu icin fazla is dusmedi
Kimyası tutmamış olabilir. Bizde iş yapar bence.schalke bin pisman onu aldigina. hep kendi basina oynuyor, takim arkadaslarina pas vermiyor. ücreti o kadar yüksek ki 2 milyon euroya bile birakirlar zorlarsan. onyekuru kadar skor katkisi yapacagini asla düsünmüyorum.
Henry OUT
J. Bamba IN
Fatih Hoca kalan zamanlarinda psikolog olarak calismak istiyorsa Emre Mor, Balotelli + Konopylanka gibi idare etmesi hayli zor topculari aldirabilir ama hocanin fit oyuncular isteyecegini düsünüyorum. Luyindama, Marcao ve Onyekuru tarzi oyuncularin tercih edilmesinde fayda görüyorum. Yoksa Fifa oynayacak olsak Konoplyanka yetenekleri itibariyle gercekten iyi bir futbolcu. Bizim defansi ipe dizdi, calim manyagi yapti.Kimyası tutmamış olabilir. Bizde iş yapar bence.
->Bambayı nasıl alıoz şef nasıl açıklaaa???
Şef biraz klavyeyi bırak çay iç
Onyekuru hedeften uzaklaştığımızda bencil oynuyordu ama şampiyonluk maçlarında ne kadar faydalı olduğunu gördük.Fatih Hoca kalan zamanlarinda psikolog olarak calismak istiyorsa Emre Mor, Balotelli + Konopylanka gibi idare etmesi hayli zor topculari aldirabilir ama hocanin fit oyuncular isteyecegini düsünüyorum. Luyindama, Marcao ve Onyekuru tarzi oyuncularin tercih edilmesinde fayda görüyorum. Yoksa Fifa oynayacak olsak Konoplyanka yetenekleri itibariyle gercekten iyi bir futbolcu. Bizim defansi ipe dizdi, calim manyagi yapti.
antuda bir eleman diagne ve belhanda yerine kruse ve balo diyor bizim için
Besiktas ve Basaksehir maclarinda özellikle geriye kosup kaptigi toplarda ne kadar istekli oldugunu gösterdi. Ben Onyekuru'dan son derece memnunum. Tüm büyük maclarda iyi performans gösterdi ve gollerini atti. Bu takimda sallanacak topcular arasinda yer almayan isimlerden..Onyekuru hedeften uzaklaştığımızda bencil oynuyordu ama şampiyonluk maçlarında ne kadar faydalı olduğunu gördük.