Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagne
Belhanda
Feghouli
En az ikisi satilir. Zaten 4 milyon civari aciktayiz. Forvet Onye Badou kesin gidiyor. Kaleci kesin alinacak. 1 2 tane kaliteli yedek de lazim. Sadece tek satisla imkansiz.

schalke bin pisman onu aldigina. hep kendi basina oynuyor, takim arkadaslarina pas vermiyor. ücreti o kadar yüksek ki 2 milyon euroya bile birakirlar zorlarsan. onyekuru kadar skor katkisi yapacagini asla düsünmüyorum.
Kimyası tutmamış olabilir. Bizde iş yapar bence.

Kimyası tutmamış olabilir. Bizde iş yapar bence.
Fatih Hoca kalan zamanlarinda psikolog olarak calismak istiyorsa Emre Mor, Balotelli + Konopylanka gibi idare etmesi hayli zor topculari aldirabilir ama hocanin fit oyuncular isteyecegini düsünüyorum. Luyindama, Marcao ve Onyekuru tarzi oyuncularin tercih edilmesinde fayda görüyorum. Yoksa Fifa oynayacak olsak Konoplyanka yetenekleri itibariyle gercekten iyi bir futbolcu. Bizim defansi ipe dizdi, calim manyagi yapti.

Adam geriye kosmayi bile sevmiyor. Kono gitsim ûlkesine bizden uzak kalsin.

Bencil futbolcuysan bari cok pozisyon harcami. Herifin bitiriciklik kapasitesi baya kötü. Bal yapmayan ari gibi birsey. Calim atmak iyide, sonrasini yapamiyorsna neye yarar.

Bambayı nasıl alıoz şef nasıl açıklaaa???
->
aff9e6ab6119a2a101436bab15929f60.jpg

Konop falan mi kaldi ya. Onyekuru dan sonra attan inip essege binmeye benzer. Babel iyidir.

Fatih Hoca kalan zamanlarinda psikolog olarak calismak istiyorsa Emre Mor, Balotelli + Konopylanka gibi idare etmesi hayli zor topculari aldirabilir ama hocanin fit oyuncular isteyecegini düsünüyorum. Luyindama, Marcao ve Onyekuru tarzi oyuncularin tercih edilmesinde fayda görüyorum. Yoksa Fifa oynayacak olsak Konoplyanka yetenekleri itibariyle gercekten iyi bir futbolcu. Bizim defansi ipe dizdi, calim manyagi yapti.
Onyekuru hedeften uzaklaştığımızda bencil oynuyordu ama şampiyonluk maçlarında ne kadar faydalı olduğunu gördük.

Sinan' ın söylediklerine bak, tüm takımlar birleşsin, ortalık boş diye konuşuyor, sonra da çıkıp adamım ben diyor..

Onyekuru hedeften uzaklaştığımızda bencil oynuyordu ama şampiyonluk maçlarında ne kadar faydalı olduğunu gördük.
Besiktas ve Basaksehir maclarinda özellikle geriye kosup kaptigi toplarda ne kadar istekli oldugunu gösterdi. Ben Onyekuru'dan son derece memnunum. Tüm büyük maclarda iyi performans gösterdi ve gollerini atti. Bu takimda sallanacak topcular arasinda yer almayan isimlerden.. :love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt