- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
efsane arda turan gelmedi mi hala yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 numara onerilerim:
Tom Dele Bashiru - 19 yasinda (Manchester City)
![]()
Mohammed Kudus - 18 yasinda (Nordsjaelland takiminda oynuyor, Skov Olsen'in takim arkadasi)
![]()
Ndiaye'yi yeniden kiralamaya gerek yok. Dun Nijerya - Qatar macinda iyi bir performans sergileyen ve 1 gol atan Tom Dele Bashiru, tam bir b2b. Ve Skov Olsen'in macini izlemek icin gozume carpan Mohammed Kudus. 4-5 milyona alinabilecek oyuncular
Elvis manu h.o
17 mil.€ Diagne
2-3 mil.€ Mariano
5 mil.€ Yunus
Fyodor Smolov 10 mil.€
Babel Free
Marvelous Nakamba 6-7 mil.€
Luyindama 3.5 mil.€
Bunun haricinde Deniz Türüç/Emre Mor gibi transferler gerçekleşebilir belki
Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Nakamba
Feghouli-Belhanda-Babel
Smolov
Bunun icin oncelikle chelseaya bakmak lazim 45 tane kiralik oyuncusu var. Ola aina'yı eger torinoya satmayip kullanmayacaklarsa çökmek lazim, lewis baker, abraham, blackman var kalecileri dehset birseyEPL'den büyük takımlardan kiralanabilecek ve bizim ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde hangi oyuncular olabilir? Önemli potansiyelleri opsiyonsuz kiralayabileceğimizi düşünüyorum Denayer ve Onyekuru'dan sonra.
Bence bizde iş yapmaz diye düşünüyorum.
2017'nin performansi bu, nereden baksan 1.5 yil gecti, dun Ozornwafor'u izlemek icin Nijerya Qatar macini izledim, macta sahanin en iyilerinden biriydi, tabi 1 mac olcu degil ama dusuk maliyetli genc oyunculardan zarar gelmez, ozellikle de Man City'nin alt yapisinda oynayan bir futbolcudan