Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Politika bundan sonra şu olur muhtemelen: Bonservissiz yıldızlar + bonservisli yerli oyuncular ve genç yabancılar

Bonservissiz yıldızları performans olarak parlat, artık son demlerine geldiklerinde Çin, Katar, BAE liglerine yolla. Genç scout yabancılarına iyi teklif geldiğinde gönder. Yerli oyuncular ise Galatasaray'lı ve sembol olacak yetenekli ve karakterli oyuncular olsun. Hakan Çalhanoğlu gibi. Kulüp bu şekilde +'ya geçer.

8 numara onerilerim:

Tom Dele Bashiru - 19 yasinda (Manchester City)
dtlab8x3lw6rxdqlgmmz.jpg

Mohammed Kudus - 18 yasinda (Nordsjaelland takiminda oynuyor, Skov Olsen'in takim arkadasi)
DocC6OlW0AAwxQ5

Ndiaye'yi yeniden kiralamaya gerek yok. Dun Nijerya - Qatar macinda iyi bir performans sergileyen ve 1 gol atan Tom Dele Bashiru, tam bir b2b. Ve Skov Olsen'in macini izlemek icin gozume carpan Mohammed Kudus. 4-5 milyona alinabilecek oyuncular

Bence bizde iş yapmaz diye düşünüyorum.

EPL'den büyük takımlardan kiralanabilecek ve bizim ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde hangi oyuncular olabilir? Önemli potansiyelleri opsiyonsuz kiralayabileceğimizi düşünüyorum Denayer ve Onyekuru'dan sonra.

17 mil.€ Diagne
2-3 mil.€ Mariano
5 mil.€ Yunus

Fyodor Smolov 10 mil.€
Babel Free
Marvelous Nakamba 6-7 mil.€
Luyindama 3.5 mil.€

Bunun haricinde Deniz Türüç/Emre Mor gibi transferler gerçekleşebilir belki

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Nakamba
Feghouli-Belhanda-Babel
Smolov

17 mil.€ Diagne
2-3 mil.€ Mariano
5 mil.€ Yunus

Fyodor Smolov 10 mil.€
Babel Free
Marvelous Nakamba 6-7 mil.€
Luyindama 3.5 mil.€

Bunun haricinde Deniz Türüç/Emre Mor gibi transferler gerçekleşebilir belki

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando-Nakamba
Feghouli-Belhanda-Babel
Smolov

Smolovun yerine balotelli

o 10m euroya

fernandoun yerine bir genc dos, belhanda satip oraya texeira

7-8e skov dusurebiliyorsak yarin gelsin baslasin. Premier lig falan şu anda onun için uçuk. Potansiyel 3 lig var ispanya(sevilla, celta, valencia bayilirlar boyle islere)
Fransa(lille, marsilya olmazsa olmazı)
Belçika(genk, gent vs hepsi çokmeye çalışır)
Birde plase alman kuluplerinden olur kulubun backgroundu saglam dortmund vs enre mordan sonra ekstra takip ediyor bu kulubu.

Ha skov nasıl çıktı anlatayım bu arkadaşlarda asante diye bir motor abimiz vardi avrupanin en hizli 3-5 oyuncusunsan birisi yazin arap diyarina gidince (ki bizim kuluplerimiz harbi mal bak öyle boyle degil tslde tutamazlardi onu ) neyse iste bunlarda oyuncu çıkarttilar. Altyapısı çok sağlam ben amondan patlama beklerken obur taraftan olsen çıktı birde bu dayılarda damsgaard diye bir orta saha var sanarsin selcuk inanin 25 yasindaki hali biraz gelise labotka gibi direkt 25 milyon euro bonservise çıkar

-------------------Muslera-------------------
Mariano--Lyundama--Marcao--Nagatomo
----------------Imbula--Donk-----------------
Feghouli-----------Talisca---------------Brahimi
--------------------Austin-------------------

Devre arası dönemde gündeme gelen Manchester City ile anlaşma olayından yazın bir transfer olur mu acep?

EPL'den büyük takımlardan kiralanabilecek ve bizim ihtiyaç duyduğumuz mevkilerde hangi oyuncular olabilir? Önemli potansiyelleri opsiyonsuz kiralayabileceğimizi düşünüyorum Denayer ve Onyekuru'dan sonra.
Bunun icin oncelikle chelseaya bakmak lazim 45 tane kiralik oyuncusu var. Ola aina'yı eger torinoya satmayip kullanmayacaklarsa çökmek lazim, lewis baker, abraham, blackman var kalecileri dehset birsey

Bence bizde iş yapmaz diye düşünüyorum.

2017'nin performansi bu, nereden baksan 1.5 yil gecti, dun Ozornwafor'u izlemek icin Nijerya Qatar macini izledim, macta sahanin en iyilerinden biriydi, tabi 1 mac olcu degil ama dusuk maliyetli genc oyunculardan zarar gelmez, ozellikle de Man City'nin alt yapisinda oynayan bir futbolcudan

2017'nin performansi bu, nereden baksan 1.5 yil gecti, dun Ozornwafor'u izlemek icin Nijerya Qatar macini izledim, macta sahanin en iyilerinden biriydi, tabi 1 mac olcu degil ama dusuk maliyetli genc oyunculardan zarar gelmez, ozellikle de Man City'nin alt yapisinda oynayan bir futbolcudan

onu bu saatten sonra zor verirler.

Skov Feghouli Onyekuru
Forvet

Muazzam olur iyi bir forvetimiz olursa.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt