Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne yerine sağlam bir forvet
Ndiaye yerine sağlam orta saha
+Luyindama, Onyekuru (kiralık) transferleriyle yabancı transferini kapatalım.

yedek kulübesi için birkaç yerli de fena olmaz.
Yedek kadromuz çok kötü. Her zaman bu seneki gibi olmaz bence, işi şansa bırakmamak lazım.

Anderlecht play offta oynatmadi milli takima gitmesin diye,milli takima gitmeyince de calisma izni zora girdi

Amac tekrar kiralamakti ama onyekuru tuzaga dusmedi

Dunya kupasini kacirdi Anderlecht’ten dolayi

evertonda düşmemiştir reis adamlar çalısma izni alsın diye oyuncu kiralıyorlar kalkıp çakallık yapıyorlar. gecen yaz everton bu yuzden tekrar oraya kiralamadı haberleri vardı. he oyuncudan bağımsız konusuyorum

47091

Tetteh' in transfer edilmesi ihtimalinden endişe duyuyorum. Bizzat Hoca da scout marifetiyle tespit edildiğini ve çok beğenmesine rağmen transferin gerçekleşmemiş olmasından duyduğu üzüntüyü belirtmişti. izleyebildiğim videolarda hiç mi hiç beğenmedim, asla bizim kalemimiz olmadığı kanaatindeyim, Diagne' yi bile aratabilir...

Transferi gerçekleşirse, göstereceği performansla beni yanıltmasından en çok ben mutlu olurum, ayrı konu. Taşlanacağımı bilsem de yeri geldi belirtmek durumundayım: Terim istiyorsa vardır bir bildiği, demek bana göre değil. Fiyasko transferleri, tam isabet olanlardan daha az değildir zira...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt