Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Mensah h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
James Ward-Prowse - Oyuncu profili 26/27
James Ward-Prowse, 31, İngiltere ➤ West Ham United, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 1 Kas 1994, Portsmouth, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Savanier hikaye bu adam şahane keşke alabilsek
![]()
James Ward-Prowse - Oyuncu profili 26/27
James Ward-Prowse, 31, İngiltere ➤ West Ham United, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 1 Kas 1994, Portsmouth, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
Savanier hikaye bu adam şahane keşke alabilsek
Ben ne bilim tahmin etmemistim o kadarMüdür ben Mc Tominayi önermeye çekindim sen tutmuş Ward Prowse diyorsun 40-50 arası gideri var..
Eren Derdiyok Kayserispor'da diyolar..
Muslera
Linnes luyindama marcao nagatomo
Savanier nakamba
Feghouli Belhanda babel
Mario Balotelli
Sercan Yıldırım var.Daha genç onu ister misin?umutu alalim bizde yedek olarak ne dersin Murat ahbap
Akif aglamaaaŞu takımda belhanda yerine selçuk oynasın yine şampiyon oluruz.. O orta saha 2lisini kurmak çok zor maalesef
Pione sisto bu sezon vasattı hele son dönem formayı hepten unutmuş.. Fm serilerinden hayran olduğum için geçen yıl epey takip etmiştim tam bizim ligin topçusu.. Bu yıl kötü olsa da zor transfer opsiyonlu kiralama önerebiliriz..
Belli ki ilk 11'de minimum 4 değişiklik olacak: Belhanda, Ndiaye, Onyekuru, Diagne
Feghouli, Fernando ve Mariano da şüpheli
Bu kadar rotasyon da sıkıntılı olabilir.
Acaba şu son üçünü komple tutsak da üstteki dörtlünün yerine mi harcamak bütün parayı?