Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soso'da adam gibi transferler yapin diyor

Hicbiri gidecekmis gibi durmuyor. Hadi Diagne, Fernando ve Mariano gitti desek, ordan gelen parayla nasil sag bek, 2 OS, 1 kanat ve 1 forvet alacagiz? Ondan sonra 2-3 adam gibi türk de lazim. Bütce yetmez gibi geliyor bana.

Yerli olarak:

Halil Dervişoğlu: Bence alınacabilecek en iyi yedek forvet, istikrarlı gol atıyor, 19 yaşında.
Çağlar Söyüncü: Kiralık olarak alınabilir, oynatmıyorlar.
Ömer Toprak: Yeteri kadar şans bulamıyor, kiralanabilir, hatta uygun yollu olursa alınabilir.
Enes Ünal: Kiralanabilir, Villareal satmak isteyecek ama alıcı çıkmaz, yine bir yere kiralayacaktır.
Nuri Şahin: Düşük bonservise alınabilir, 1€ verirler.
Emre Mor: Düşük maliyete alınabilir yada kiralanabilir.
Arda Turan: Bence uygun maaşla alınmalı.
Efecan Karaca: Altyapımızdan çıkmış çalışkan bir oyuncu, bonservissiz oluyorsa alınabilir, Deniz Türüç'e 5€ verileceğine Efecan alınsın.
Şener Özbayraklı: Alınmalı bedava adam, uygun maaşla takıma katılabilir.
Fatih Öztürk: Maliyetsiz adam, bize Muslera arkasına adam lazım, genç adamları alıp yetiştiğini ben görmedim Fatih sorunda çıkarmaz 2 yıl götürür.

Cengiz - Okay - Zeki - Kaan - Merih - Cenk - Hakan - Mert vs. gibileri maliyetleri yüzünden listeye yazmadım.

tehlikenin farkındamısınız diagne ve belhanda satılmazsa nasıl transfer yapacağız bu kadar eksik varken. sadece diagnenin satılmasıda yeterli olmayacaktır. nasıl olacak çok merak ediyorum bu transfer sezonunu.

Adetullahtandır pek adetim olmasada

Muslera
Linnes-----Luyindama-----Marcao-------Filipe Luis

Okay-------Bennacer

Feghouli

Trezeguet Babel

Tetteh

Maaş yükünden kurtuluruz.Yaş ortalaması düşer.Yabancı sınırına hazırlık.Yedek klübesi güçlenir

juventus'a şampiyonlar liginde banko oynama garantisi versek acaba bir ihtimal moise kean i bize kiralarlar mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt