Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı mantıksız bir senaryoyla karşınızdayım.
Diyelim ki Diagne, Belhanda ve Mariano satışlarından 25 milyon euro elde ettik. 5 milyonu Luyindama icin gitti. Geri kalan bölgeleri bonservisi elinde veya kiralık topçularla doldurduk.
Kalan 20 milyonu bir sonraki seneye aktarma gibi bir şansımız da yok biliyoruz.
Bakıyoruz ki Milan ffp cezasi almamak için yana yakıla satış yapmaya uğraşıyor ama bir türlü olmuyor büyük sıkıntı yaşıyorlar.
SORU: Hakan Çalhanoğlu için bir sonraki sene icin 18 milyona zorunlu geri alma bedeli olan 20 milyonluk bir anlaşma yapsak, her iki kulüp için de FFP açısından bir sıkıntı çıkar mı? UEFA bunu kabul eder mi?
Einstein mod off
UEFA ile Milan arasındaki sorunu tam olarak bilmemekle birlikte zorunlu satış koymana UEFA ses etmiyor diye biliyorum. Malum BJK de ffp kıskacındayken Llajic'i böyle aldılar

UEFA ile Milan arasındaki sorunu tam olarak bilmemekle birlikte zorunlu satış koymana UEFA ses etmiyor diye biliyorum. Malum BJK de ffp kıskacındayken Llajic'i böyle aldılar
Zorunlu satış opsiyonuyla kiralama olabiliyor evet.
Satılan oyuncu için geri alma bedeli de konulabiliyor onu da daha önceleri Koray transferinde vs. çok gördük. Ama zorunlu geri satın alma şartıyla satmak sanırım şu ana kadar hiç olmadı. FFP olmasaydi boyle birşeye zaten ihtiyaç yoktu ama artık zor bir ihtimal de olsa bu durum yaşanabilir.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne, Soso, Belhanda 3lüsünden+30 gelmeli. Bunun üstüne diğer oyunculardan da +5 sağlarsak 2 kanat 1 forvet 1 orta saha rahat alınabilir
Feghouli kalmalı, niye satalım onu. O da burda mutlu zaten. Kaldı ki, 4.5M'a serbest kalma maddesi var. Hayatta yerini dolduramayız. Takımda oyun zekası olan, şut atabilen nadir adamlardan biri. Babel ve Fegh ikilisi en büyük kozlarımızdan olacak seneye. Bir de sağlam bir forvet geldi mi yeme de yanında yat. Wesley'e en yakın oyuncumuz o an itibariyle. Kötü giden işi tersine çevirebilecek adamları takımda tutmak şart. Hele hele bizim gibi bunların sayısı bu kadar azsa.

Transferrr yeter artik. Transferrr

@Arif Ulu sen nasil şefsin yaw. Bir tane bile kırmızı yok. Yazık

uefayı da almadık o sezon

ertesi sezon aldık

ben 13 yaşlarındaydım çoğu olayın farkında değildim

mahalle maçlarında fblilerle kavga etmek için avrupada maç kazanmak önemliydi

Yalniz bir videoda aziz yildirim 2000 yilinda avrupa kupasini alacagiz demis. Fbliler her dönem ezikti demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt