Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Skov istemez bence. Istese bile en fazlz 1 milyon verirsin. Mesela Herrera'nin da 20 milyon gibi ucuk rakam istedigini sanmiyorum. Mesela 8 milyon imza parasi ama her yil 2 milyondan 4 senelik sozlesme. Zaten 8 numaraya bonservis versek yine 10 milyon bayilacagiz. Savanier en az 8 milyon. Herrera bir de kendini kanitlamis.Güzel kadro ama en az 25 milyon avro imza parası var orada
Freelerden hariç Skov felanda ister
Konrad de la Fuente
KAP gel!!
Niye hic Alaba gibi Galatasarayi seven yabanci futbolcu cikmiyor?
Konrad de la Fuente is an American soccer player who plays as a winger for FC Barcelona Juvenil A
nolmus yani
Tea'kan
400 milyon mu ne nufuslari var. Para da bol. Bir de futbol asigi yiginla G. Amerakali var. Zaten Afro Amerikalilar da futbola yonelirse 2. bir Fransa olurlar.Bu amerikalılar ne ara bu kadar futbol oynamayı öğrendi?
İlginç çok iyi topçuları var.
Skov istemez bence. Istese bile en fazlz 1 milyon verirsin. Mesela Herrera'nin da 20 milyon gibi ucuk rakam istedigini sanmiyorum. Mesela 8 milyon imza parasi ama her yil 2 milyondan 4 senelik sozlesme. Zaten 8 numaraya bonservis versek yine 10 milyon bayilacagiz. Savanier en az 8 milyon. Herrera bir de kendini kanitlamis.
Herrera zor işte o yüzden
8 milyon istese verecek bir ton kulüp var çerez parası adamlara
Alberto Morenoda muhtemelen EPL den bir takıma gider
Oradan free olarak alabileceğimiz tek adam Balo kendisininde bahsettiği imajdan dolayı almıyorlar yoksa para sıkıntısı çeken 4 büyük ligde takım yok diyebiliriz
İşte tüm bu nedenlerle sikoting olayı Luyindama-Marcao tarzı transferler yapmamız lazım.Bu adamları beklerse sonunda babayı alırık
adamlar yatırım yapmış galibaBu amerikalılar ne ara bu kadar futbol oynamayı öğrendi?
bir kere de onlar istesin biz alalım çokmu şey istiyoruz...Skov çok zor barcelona dortmund istiyormuş
adamlar yatırım yapmış galiba
ilerde futbolu da domine eder bunlar
onların altyapısından biraz futbolcu araklamamız lazımValla acayip oyuncular var. Weah'ı falan demiyorum. Kaleci, sağ bek, ortadaki 8 numara, ilerdeki 9 numara falan bunlar baya baya iyi çocuklar.
Amerikadan böyle çocukların çıkması ilginç geldi bana.
Bu amerikalılar ne ara bu kadar futbol oynamayı öğrendi?
Morena ve Balotelli cok elzem degil ama Herrera icin beklenir ve deger. Sence kac milyon euroya kadar deger? Ben A. Madrid'in o maaslara cikacagini sanmiyorum ama EPL takimlari belli olmaz. Acaba 20 milyon net mi istiyor yoksa vergisiz mi?Herrera zor işte o yüzden
8 milyon istese verecek bir ton kulüp var çerez parası adamlara
Alberto Morenoda muhtemelen EPL den bir takıma gider
Oradan free olarak alabileceğimiz tek adam Balo kendisininde bahsettiği imajdan dolayı almıyorlar yoksa para sıkıntısı çeken 4 büyük ligde takım yok diyebiliriz
İşte tüm bu nedenlerle sikoting olayı Luyindama-Marcao tarzı transferler yapmamız lazım.Bu adamları beklersek sonunda babayı alırık