Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozonwafor'u nasıl buldunuz?
Risk almayi pek sevmiyor, garanti oynamaya çalışıyor, ayağı da fena gelmedi bana.

Bu sezon Bjk hariç herkes erken transferler yapacak gibi gözüküyor hava ilginç şekilde, Türk futbolu adına pek alışık olmadığımız bir durum olur, sonuçlarını merakla bekliyorum eğer böyle olursa.

Ozonwafor'u nasıl buldunuz?
Risk almayi pek sevmiyor, garanti oynamaya çalışıyor, ayağı da fena gelmedi bana.
dağınık ve ne yaptığını bilmiyor gibi

bana göre önlibero oynasa daha iyi

denayer nasıl ki sağ bek olmasına rağmen stoperde verim alınamıyorsa

bu ozon kardeşin de stoper gibi çizgi oyuncusu olduğuna inanmıyorum

Mustafa Cengiz: "Mbaye Diagne'nin çok özel işleri vardı, hocamız izin verdi. Sinan da aynı şekilde. Onlar çok önceden izin alıp gittiler. Bu konuda bir sıkıntı yok. Sinan sanırım yeni bir sözleşme yapacak onu bilmiyorum. Bakacağız."

200 bine alıp 3-5 civarına satamaz miyiz

Bennacer imkansız arkadaşlar artık, bizim yarışamayacağımız kulüpler peşinde

USA da Basketbol, Amarikan Futbolu, Buz Hokeyi, Boks çok daha popüler ama eninde sonunda Futbolun popülaritesi artacak ve bunlardan birkaçını geçecektir. Avrupa' nın pek çok ülkesinden daha fazla Avrupa menşeyli ve milyonlarca G. Amerikalı nüfus varken ve Dünya genelinde Futbol bu denli sevilirken aksi düşünülemez. Gerek kollektif, gerek bireysel sporlarda en iyi antrenman vs imkanlarını sunan bu devasa ülkenin yakın zamanda Futbolda da söz sahibi olacağından kuşkum yok...

hahaha beter olun

47281

Bizim istediğimiz oyuncularla nisan sonunda sözlesme imzalamamiz gerekiyor biz transferlerde çok geç kalıyoruz malesef skov için çok önceden devreye girip lig devam ederken anlaşma zemini aranmalıydı

İnatla ve ısrarla Daniel Wass kulübümüze kazandırılmalı. Hem Fransa, hem İspanya geçmişi var tam Mariano ayarı bir iş olur seviye atlatır.

baba ona bakarsan bütün nijerya dagınık düzende oynuyo,turnuvanın devamında da izlemek lazım .twiterda da begenenler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt