- 30 Ağustos 2009
- 30.171
- 20.076
- 2.593
Alt yapıyı bu kadar da abartmaya gerek yok. Yetenekli olanlar şans buluyor zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bendede gabrijel torje etkisi vericekmiş gibi bir his var.Bu Ianis ne yapmista bugune kadar bizim 10 numaramiz olacak ya?
Arda geçen sene bizim 1-2 maçımıza gelmişti diye hatırlıyorum.Her defasında da Galatasaraylıyım diyo.Abdurrahim başkan da yalanlamadığına göre bize geldi..
dolar 1 tl olsa bu yayın gelirleri ile ne kadar güçlü olurduk düşünüyorum da...
Belhanda'nın top seviyesinin bu kadar olduğunu yaş sebebi ve problemli olması nedeniyle en iyi fiyat ile en iyi zamanda elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum oda şuan.Denk getirip Okay - Bennacer - Belhanda yapsak enfes bir orta saha performansı alabiliriz.
Belhanda'nın top seviyesinin bu kadar olduğunu yaş sebebi ve problemli olması nedeniyle en iyi fiyat ile en iyi zamanda elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum oda şuan.
Okay-Bennacer
19Skov-Feghouli-Babel
Çok güçlü bir orta saha olurdu.
Çalım atamıyor hızı eskisi gibi değil nerede kullanacağız?Feghouli 10 numara olacaksa direk satalım.
Çalım atamıyor hızı eskisi gibi değil nerede kullanacağız?
Belhanda'nın top seviyesinin bu kadar olduğunu yaş sebebi ve problemli olması nedeniyle en iyi fiyat ile en iyi zamanda elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum oda şuan.
Okay-Bennacer
19Skov-Feghouli-Babel
Çok güçlü bir orta saha olurdu.
Yerli kaleci olarak Altay Bayındır'dan ziyade küme düşen Bursapor' un kalecisi Okan Koçuk daha mantıklı olabilir. Üstelik Bursa satmak zorunda ciddi borçları var ve transfer tahtaları kapalı. İanis Hagi'de alınmalı Türk statüsünden dolayı.
balotelli ilk tercihimDiagne satılırsa bence Falcao gibi birini kovalayacaklar ama sonunda Mateta gibi birini alacağız liste kalabalıktır Duvan Zapata tipi bie forvet istiyorum şahsen, illa bulunur biri
Türk statüsünde oynamaz Hagi. Burada doğdu ama onun etkisi yok.