Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek sezon u21 ligi yoktu galiba

gencleri kiralamaliyiz

babel haberleri de yalan bence

bizimkiler o yastaki topcuya onca para basmaz artık

ayrıca onyekuru asil hedefteki isimdir

Denk getirip Okay - Bennacer - Belhanda yapsak enfes bir orta saha performansı alabiliriz.
Belhanda'nın top seviyesinin bu kadar olduğunu yaş sebebi ve problemli olması nedeniyle en iyi fiyat ile en iyi zamanda elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum oda şuan.

Okay-Bennacer
19Skov-Feghouli-Babel​

Çok güçlü bir orta saha olurdu.

Belhanda'nın top seviyesinin bu kadar olduğunu yaş sebebi ve problemli olması nedeniyle en iyi fiyat ile en iyi zamanda elden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum oda şuan.

Okay-Bennacer
19Skov-Feghouli-Babel​

Feghouli 10 numara olacaksa direk satalım.

Okay-Bennacer
19Skov-Feghouli-Babel​

Belhanda'da ısrarcı değilim. Güzel teklif gelirse satılabilir. Ama Feghouli forvet arkasına geçmemeli bence. Oyun kurucu kanat olarak kullanmalıyız. İçeri kat ederek oynadığı için arkadan gelen bekle güzel atraksiyonlara giriyor.

Yerli kaleci olarak Altay Bayındır'dan ziyade küme düşen Bursapor' un kalecisi Okan Koçuk daha mantıklı olabilir. Üstelik Bursa satmak zorunda ciddi borçları var ve transfer tahtaları kapalı. İanis Hagi'de alınmalı Türk statüsünden dolayı.

Yerli kaleci olarak Altay Bayındır'dan ziyade küme düşen Bursapor' un kalecisi Okan Koçuk daha mantıklı olabilir. Üstelik Bursa satmak zorunda ciddi borçları var ve transfer tahtaları kapalı. İanis Hagi'de alınmalı Türk statüsünden dolayı.

Türk statüsünde oynamaz Hagi. Burada doğdu ama onun etkisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt