Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Tetteh'i isteyenler neden istiyor bana anlatabilir mi lütfen ? Çek Ligi'nde üste oynayan takımla bizim isteyip alamadığımız dönem olan ligin ikinci yarısında 3 gol attığı için mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak edip babelin esi diye arama yaptim sonuc:
![]()
Günün flaş iddiası: Ryan Donk, Babel'in eşiyle sarmaş dolaş eğlendi!
Takvim'in iddiasına göre ünlü futbolcu Ryan Donk, kendisi gibi Hollandalı olan futbolcu Ryan Babel'in eşiyle görüntülendi! Galatasaraylı Donk, iddiaya göre...m.sabah.com.tr
Belhanda yerine Gallardo ile tam olarak sınıf atlarız bu hamlelerle.Gravesen olmaz mi acaba orta sahaya ? Ligi domine eder gibime geliyor
Diagne yerine de baqtista da olabilir. Hazır futbolu bırakmış belki ikna edebiliriz.Belhanda yerine Gallardo ile tam olarak sınıf atlarız bu hamlelerle.
Juventus'um defans hattına Yerli bir oyuncu alacağını düşünmüyorum.
Bunlar hollandalı aga isterse kucak dansı yaotırır normal bunlarMerak edip babelin esi diye arama yaptim sonuc:
![]()
Günün flaş iddiası: Ryan Donk, Babel'in eşiyle sarmaş dolaş eğlendi!
Takvim'in iddiasına göre ünlü futbolcu Ryan Donk, kendisi gibi Hollandalı olan futbolcu Ryan Babel'in eşiyle görüntülendi! Galatasaraylı Donk, iddiaya göre...m.sabah.com.tr
ben şuan fm 2018 de wolfsa bakıyorum forvet dc dl dmc mc önerilerinizi bekliyorum Renktaşlar
Biraz da futbol izleyelim
50 milyon euro show yapmış interde transfer bütçem 5 kusur renktaşBrozovic mc