Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Uçan denmiş...Son 10 yılda en çok dikkat çeken genç yeteneklerden biri olarak piyasaya çıktı. Kısmen Okay' a benzetiyorum; ikisi de ofansif orta saha oyuncusu diye lanse edildi ama o bölgede oynayabilecek oyuncular değillerdi. Okay tam da olması gerektiğini düşündüğüm şekilde DM ye evrildi ve orada başarılı oldu. Salih ise daha yetenekli olmasına rağmen piyasada tutunamadı...

Ersun Yanal: ''Salih, eksiklerin var, çok çalışman lazım''...

Salih: ''Hocam, benim eksiğim yok, fazlam var!''...

Aziz Yıldırım: ''Oynatmadı çocuğu, Roma' ya kiralamak zorunda kaldık''...

Yani yetenek işin sadece başlangıcı olabiliyor; diğer parametreleri yetersiz olanlar silinip gitmeye mahkumdur. Bu saatten sonra aklı başına gelir mi?, zor...

baskanim gizli mesajlar gondermis. katiliyorum. lesh gibi futbolcu gelmemesi lazim

Transfer dönemi yarın gece bitiyormuş gibi bir hava var forumda. Biraz sakin olun. Biz ne zaman tahta açılır açılmaz transfer yapıp taraftarın gönlüne su serptik?

Douglas kesinlikle olmamalı,Mariano gidecekse.Çok anlamsız bir transfer olur sağ beke iki tane yabancı olması kötü , Douglas öyle ahım şahım bir isim değil.Daha iyisi gelmeyecekse Linnes Şener götürür orayı.

Yerliler
Okay , Salih Uçan , Emre Mor , Töre , Şener + 2 gurbetçi

Salih Uçan denmiş...Son 10 yılda en çok dikkat çeken genç yeteneklerden biri olarak piyasaya çıktı. Kısmen Okay' a benzetiyorum; ikisi de ofansif orta saha oyuncusu diye lanse edildi ama o bölgede oynayabilecek oyuncular değillerdi. Okay tam da olması gerektiğini düşündüğüm şekilde DM ye evrildi ve orada başarılı oldu. Salih ise daha yetenekli olmasına rağmen piyasada tutunamadı...

Ersun Yanal: ''Salih, eksiklerin var, çok çalışman lazım''...

Salih: ''Hocam, benim eksiğim yok, fazlam var!''...

Aziz Yıldırım: ''Oynatmadı çocuğu, Roma' ya kiralamak zorunda kaldık''...

Yani yetenek işin sadece başlangıcı olabiliyor; diğer parametreleri yetersiz olanlar silinip gitmeye mahkumdur. Bu saatten sonra aklı başına gelir mi?, zor...

Ben böyle bir haber hiç görmedim ama.

[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 31 dk.31 dakika önce
Daha fazla
Fenerbahçe’nin istediği Empoli’nin orta saha oyuncusu Krunic’in 15 Milyon Euro bonservisi el yakarken Empoli küme düşünce 5 Milyon Euro’ya serbest kalır maddesi devreye girdi. F.Bahçe Yönetimi bu maddeyi kullanacak. (Fanatik)

İzlediğim itibariyle bizim işimizi görebilecek bir isim 5 Milyon Euro çok uygun bir rakam mevcut piyasa içinde. Bennacer ile paket yapalım.

Douglas kesinlikle olmamalı,Mariano gidecekse.Çok anlamsız bir transfer olur sağ beke iki tane yabancı olması kötü , Douglas öyle ahım şahım bir isim değil.Daha iyisi gelmeyecekse Linnes Şener götürür orayı.

Yerliler
Okay , Salih Uçan , Emre Mor , Töre , Şener + 2 gurbetçi

Linnes konusunda bir ben mi emin olamıyorum ?

As sağ bek olmak için yeterli mi sizce ?

47397

En iyi adamları gidiyor belki de bu seneki.

Soner Yalçın 'ın bugünkü yazısı Terim ile ilgili,transfere de dokunmus biraz,okumanızı tavsiye ederim. Önceki yazısında da Emre Belozoglu'na giydirmisti

Belhanda, Diagne, Fernando, Ndiaye out,

Soucek, Herrera, Dani Olmo, Falcao in,

_______________________Muslera
Mariano_____Luyindama_____Marcao_____Nagatomo
_______Thomas Soucek____Hector Herrera
Feghouli___________Dani Olmo___________Onyekuru
_________________Radamel Falcao

Şu kadronun Avrupa'da kupa alması içten bile değil.
Soucek ve Olmo'yu bize yedirmezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt